Το παλιό φλερτ και ο ψυχισμός του Αβραάμ

Το παλιό φλερτ και ο ψυχισμός του Αβραάμ

Εφόσον οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με τον Ματζίντ Μπουγκερά, εκ των πραγμάτων ο Άρης θα αναγκαστεί να κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι από τους παίκτες που θέλει τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης όσο και ο Νίκος Αναστόπουλος.

Το παλιό φλερτ και ο ψυχισμός του Αβραάμ

Ο 31χρονος εντάσσεται στην κατηγορία των παικτών που ήθελε ο Άρης από τον περασμένο χειμώνα. Οι πρώτες συζητήσεις έγιναν πριν από τουλάχιστον 9-10 μήνες, πριν ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποφασίσει να ζήσει την εμπειρία του Πρωταθλήματος της Ιαπωνίας. Τότε οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές για την επιστροφή του παίκτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τρεις λόγους.

Ο πρώτος είχε να κάνει με το οικονομικό σκέλος της πρότασης της Júbilo Iwata η οποία του πρόσφερε το ποσό των 800.000 δολαρίων. Κι όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αρνηθεί τη συγκεκριμένη πρόταση ασχέτως του ότι η παρουσία του στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα κάθε άλλο παρά θα τον βοηθούσε στη διατήρησή του στην κεντρική σκηνή.

Δεύτερον, ήθελε να ζήσει αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία. Να εργαστεί και να λειτουργήσει σε διαφορετικό περιβάλλον, σε άλλη κουλτούρα. Ο τρίτος λόγος είχε να κάνει με την απροθυμία συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Football League. Ως εκ τούτου, ευθύς εξαρχής κατέστη σαφές ότι οι συζητήσεις του με τον Άρη ήταν καταδικασμένες να περιοριστούν στο φιλολογικό επίπεδο.

Πάμε στο σήμερα. Με την επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη αυτομάτως θα τρέξουν οι διαδικασίες λύσης του συμβολαίου με τον Ματζίντ Μπουγκερά. Καταρχάς είναι αναγκαίο να αποδειχθεί αν μπορεί να εκδοθεί αυτό το διαζύγιο με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέλει ο Άρης. Το βέβαιο είναι ότι ο Αλγερινός κεντρικός αμυντικός (δείχνει ότι) δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους».

Κάπως έτσι καλλιεργείται η αναγκαιότητα προσθήκης ενός κεντρικού αμυντικού και επανήλθε στο προσκήνιο η περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Είναι δεδομένο ότι ο Άρης θα προχωρήσει σε διερευνητική επαφή, θα επιδιώξει να μάθει τις προθέσεις του παίκτη. Εκεί βρίσκεται και το ζουμί της υπόθεσης. Θα εξαρτηθεί δηλαδή από τον ψυχισμό του Παπαδόπουλου. Αν θα βρει κίνητρο επιστροφής στην ομάδα που τον ανέδειξε, στο Πρωτάθλημα της Football League. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Παπαδόπουλος είναι στο στόχαστρο και ομάδων της Σούπερλιγκα κι αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον ο Άρης αποφασίσει να του… χτυπήσει την πόρτα, είναι βέβαιο ότι θα έχει αντιπάλους στη διεκδίκηση του.

Best of internet