Στις 4 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της ελληνικής Ακαδημίας της Σπόρτινγκ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Στις 4 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της ελληνικής Ακαδημίας της Σπόρτινγκ

Στις 4 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της ελληνικής Ακαδημίας της Σπόρτινγκ

Στις 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τον πρόεδρο του πορτογαλικού συλλόγου, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο να δίνει το «παρών».

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του «ισχυρού άνδρα» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχαν ως αποτέλεσμα να μετατεθούν τα εγκαίνια της Ακαδημίας των «Λιονταριών» στην Αθήνα για τις 4 Δεκεμβρίου.

Εμπνευστής τούτης της προσπάθειας είναι ο πρώην παίκτης των Ακράτητου, Ξάνθης, ΠΑΟΚ, Ατρομήτου και Απόλλωνα Σμύρνης, Φρανσίσκο Ζουέλα.

Στο πλευρό του παλαίμαχου άσου θα βρίσκεται ο Ανδρέας Μπαρμπαρής ως τεχνικός διευθυντής και ο Γρηγόρης Τζαβίδας ως ιδιοκτήτης του Anima Club, το οποίο θα φιλοξενήσει και την ακαδημία.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τα εγκαίνια της πρώτης ακαδημίας ποδοσφαίρου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα. Ο διευθυντής της ακαδημίας, Φρανσίσκο Ζουέλα, ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου στη Λισαβόνα και μετά από αρκετές συζητήσεις, πήρε στα χέρια του το επίσημο έγγραφο που αναγγέλλει την άφιξη του προέδρου της Σπόρτινγκ στη χώρα μας.

Ο Μπρούνο Ντε Καρβάλιο θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 4 Δεκεμβρίου, προκειμένου να δώσει το παρών στο μεγάλο αυτό event, ενώ μέσω της επιστολής που στάλθηκε στα γραφεία της ακαδημίας, εξηγούνται και οι λόγοι για τους οποίους ο πρόεδρος του συλλόγου δεν μπόρεσε να έρθει νωρίτερα στη χώρα μας. Αρχικά τα εγκαίνια της ακαδημίας είχαν προγραμματιστεί για τις 13 Νοεμβρίου, ωστόσο λόγω κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων και έκτακτων συγκυριών του ισχυρού άντρα της Σπόρτινγκ, το ταξίδι δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί.

Ο ίδιος γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των εγκαινίων, ενημέρωσε το επιτελείο του πως το ταξίδι του στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου, ενώ μαζί του θα έρθει και ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Σπόρτινγκ, από τη Λισαβόνα. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει δελτίο τύπου στο οποίο θα αναφέρεται αναλυτικά το πρόγραμμα των εγκαινίων».

Best of internet