Εκνευρισμένος ο Στραματσόνι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος!

Εκνευρισμένος ο Στραματσόνι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος!

Gazzetta team
Εκνευρισμένος ο Στραματσόνι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος!

bet365

Ο Ιταλός κόουτς του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να διανοηθεί την έλλειψη οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι έξαλλος με τη νέα αλλαγή και την πιθανότητα επανέναρξης της Σούπερ Λιγκ.

Τις τελευταίες μέρες, ο Στραματσόνι προετοίμαζε την ομάδα του κυρίως για το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης με τον Άγιαξ, με δεδομένο πως το ντέρμπι με την ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα διεξαχθεί.

Παρ' όλα αυτά, η νεότερη ενημέρωση που δίνει αρκετές πιθανότητες στη διεξαγωγή των αγώνων το προσεχές Σαββατοκύριακο, κάνει άνω – κάτω τα πλάνα του Ιταλού που εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος, λόγω και των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων...

Σε αυτά, προστέθηκε πλέον και ο Μουμπάρακ Γουακάσο, που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Γκάνας, έχοντας αποκομίσει διάστρεμμα, ακολουθώντας θεραπεία στο Κορωπί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα