Η... μαριχουάνα έκλεισε τα στόματα του Μέσι και των Αργεντινών! (pics&vid)

Η... μαριχουάνα έκλεισε τα στόματα του Μέσι και των Αργεντινών! (pics&vid)

Ο Λιονέλ Μέσι, ανακοίνωσε μετά το 3-0 επί της Κολομβίας, πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του διακόπτουν τις σχέσεις τους με τον Τύπο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα γράφτηκαν για τον Εζέκιελ Λαβέτσι.

Η... μαριχουάνα έκλεισε τα στόματα του Μέσι και των Αργεντινών! (pics&vid)

Η βαριά ήττα της Αργεντινής με 3-0 από την Βραζιλία, έφερε πολλές γκρίνιες και πολλά δημοσιεύματα με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για την «Αλμπισελέστε», αλλά αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ανάρτηση δημοσιογράφου του Radio Mitre  Γκαμπριέλ Ανέλο. Ο εν λόγω ρεπόρτερ ανάρτησε  στο Twitter είδηση που έλεγε ότι ο Λαβέτσι δεν θα είναι ούτε στον πάγκο κόντρα στην Κολομβία γιατί κάπνισε ένα τσιγάρο μαριχουάνας. Όπως ήταν λογικό αυτό έφερε την αντίδραση των διεθνών Αργεντινών ποδοσφαιριστών με πρώτο και καλύτερο τον Λαβέτσι ο οποίος τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα, όλοι οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα Τύπου και μέσω του αρχηγού, Λιονέλ Μέσι, ανακοίνωσαν την απόφασή τους. Μεταξύ άλλων, ο Μέσι τόνισε: «Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε την απόφασή μας να μην μιλήσουμε στον Τύπο. Γράφτηκαν πολλές κατηγορίες για εμάς στον Τύπο και η τελευταία για τον Λαβέτσι ήταν πολύ σοβαρή. Λυπούμαστε που πρέπει να γίνει έτσι, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Γνωρίζουμε πως πολλοί από εσάς δεν συμμετείχατε σε όλο αυτό, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».

 

Best of internet