Επιστροφή στον Ρέντη και συντηρητικά ο Ιντέγε

Δημήτρης Τομαράς
Επιστροφή στον Ρέντη και συντηρητικά ο Ιντέγε

bet365

Ο Ιντέγε που ταλαιπωρείται ακόμα από κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του και έκανε πρόγραμμα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς την Τρίτη στον Ρέντη.

Με την ελπίδα πως θα γίνει κανονικά πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο συνεχίζονται στον Ρέντη οι προπονήσεις. Ο Μπέντο δεν έχει ακόμα διαθέσιμους τους Ρέτσο, Ντα Κόστα, Ρομαό και Μιλιβόγεβιτς.

Την Τρίτη γύρισε και προπονήθηκε ο Ιντέγε. Ο Νιγηριανός φορ έφτασε Αθήνα αργά το βράδυ της Δευτέρας και μπήκε μία ημέρα μετά σε ρυθμούς προπόνησης. Πιο χαλαρά και συντηρητικά σε σχέση με τους άλλους ερυθρόλευκους καθώς έχει ακόμα κάτι ενοχλήσεις στο πόδι του. Μάλιστα και με Παναθηναϊκό ο Ιντέγε έπαιζε με πρόβλημα αλλά γενικά είναι ένας παίκτης με γερή κράση που δεν... μασάει από αυτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα