Αισιοδοξία για... σέντρα στη Super League

Αισιοδοξία για... σέντρα στη Super League

bet365

Η διοργανώτρια Αρχή επιθυμεί την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, έχει σοβαρούς λόγους να αισιοδοξεί ότι το αίτημά της θα εισακουστεί.

Την αισιοδοξία τους ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά και δε θα χαθεί η επόμενη αγωνιστική, εκφράζουν πηγές του gazzetta.gr από την Super League, τονίζοντας την πεποίθησή τους ότι το αρχικό τους αίτημα θα εισακουστεί. Αίτημα που είχαν κάνει γνωστό από την προηγούμενη Τετάρτη, όταν καταδίκασαν μεν την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, τονίζοντας με κάθε επισημότητα, όμως, ότι η διακοπή του πρωταθλήματος δεν είναι η λύση.

Στο διάστημα που ακολούθησε, έχουν γίνει πολλές επαφές και πλέον, υπάρχει έντονη αισιοδοξία, αλλά όχι σιγουριά, ότι όλα έχουν δρομολογηθεί προκειμένου να έχουμε ξανά αγωνιστική δράση και να μην χαθεί η αγωνιστική. Κάτι που φαίνεται να έχει βάση, μιας και το ρεπορτάζ του gazzetta.gr αναφέρει πως ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και με την ευλογία της FIFA, παλεύει με τον χρόνο προκειμένου να αρχίσουν και πάλι τα πρωταθλήματα.

Πέρα από τις ενέργειες που έχουν γίνει από την Λίγκα για να πείσουν τους εκπροσώπους της FIFA να έχουμε... σέντρα, υπάρχει και η διαφοροποίηση της στάσης της Πολιτείας. Οι ανθρώποι της διοργανώτριας Αρχής να θεωρούν ως «μήνυμα» την παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Βοσνία, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Δηλαδή, ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό αγαθό και δε μπορεί να... ανήκει σε «τραμπούκους», εξυπηρετώντας τους σκοπούς τους.

Και τέλος, υπάρχει η πεποίθηση ότι άπαντες αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται από την Λίγκα, να λυθούν όλα τα προβλήματα, σε κάθε "μέτωπο", δουλεύοντας σε τομείς που εδώ και χρόνια... λίμναζαν χωρίς κανείς να τους αγγίζει. Από το κομμάτι της οργάνωσης, δηλαδή, μέχρι τα θέματα δομής, αλλά και κάθε πρόβλημα το οποίο απασχολεί και γίνεται προσπάθεια να διευθετηθεί. Όλες αυτές οι ενέργειές θεωρούνται από την Λίγκα ως "όπλο" και απόδειξη, ταυτόχρονα, των προθέσεων που υπάρχουν.

Βέβαια, για να έχουμε κανονικά αγωνιστική δράση σε αυτό το Σαββατοκύριακο, υπάρχουν ενέργειες που πρέπει να γίνουν και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος. Ακόμα κι αν όλες οι πλευρές συμφωνήσουν, απαιτείται να υπάρξει άμεσα, δηλαδή αύριο, σύσταση της νέας ΚΕΔ, προκειμένου την Πέμπτη να προχωρήσει αυτή σε ορισμούς διαιτητών στους αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα