Ο βασικός Λέοβατς και τα σενάρια…

Ο βασικός Λέοβατς και τα σενάρια…

bet365

Ο Μάριν Λέοβατς είναι στο αρχικό σχήμα της εθνικής Κροατίας για το φιλικό με τη Βόρεια Ιρλανδία και τα βλέμματα των Κροατών είναι πάνω του. Το όνομα του «παίζει» για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά…

Ο Κροάτης αμυντικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε στην εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία μετρούσε μόλις 3 συμμετοχές, (σήμερα πήρε τη φανέλα με το Νο 3 και ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της Κροατίας στο φιλικό με τη Βόρεια Ιρλανδία) σε μια περίοδο όπου ο ομοσπονδιακός προπονητής, Άντε Τσάτσιτς, αναζητά μια μόνιμη λύση για την «στοιχειωμένη» θέση του αριστερού μπακ στην Κροατία, μετά και τον τραυματισμό του Γιόζιπ Πίβαριτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια Κροατίας είδε τον βασικό αριστερό μπακ της να τραυματίζεται και ήδη πολλά σενάρια στο Ζάγκρεμπ συμπεριλαμβάνουν και το όνομα του Λέοβατς στους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Ο 28χρονος αμυντικός διαβάζει καθημερινά το όνομα του στα διάφορα κροατικά ΜΜΕ, που είτε αναφέρονται στην επιστροφή του στην εθνική ομάδα, είτε στο πιθανολογούμενο ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Τύπος θεωρεί τον Λέοβατς ως την ιδανική λύση, καθώς γνωρίζει το πρωτάθλημα, ενώ αρχίζει να κερδίζει την εκτίμηση του Κάτσιτς, λόγω και των καλών εμφανίσεων του φέτος με τον ΠΑΟΚ.

Για τους Κροάτες ο Λέοβατς «έχει αναγεννηθεί φέτος με τον ΠΑΟΚ και άξιζε αυτή την ευκαιρία που παίρνει από τον προπονητή της εθνικής ομάδας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Και ο ΠΑΟΚ τι θα κάνει σε περίπτωση, που η Ντιναμό του χτυπήσει την πόρτα;

Η απάντηση (θα) είναι προς τη θετική κατεύθυνση! Στην Τούμπα έχουν αποφασίσει, ότι σε περίπτωση, που το φημολογούμενο ενδιαφέρον γίνει πραγματικό, να το συζητήσουν. Αρκεί η πρόταση να είναι ικανοποιητική και κοντά στα «θέλω» του «Δικεφάλου».

Το περασμένο καλοκαίρι δαπανήθηκε ένα ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ποσό το οποίο γνωρίζουν οι Κροάτες γι’ αυτό και θεωρούν πως δύσκολα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα τολμήσει να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μάριν Λέοβατς.

 

Τελευταία Νέα