Όλα για όλα με Γιουνγκ Μποις ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Όλα για όλα με Γιουνγκ Μποις ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Μπέντο επικεντρώνει τον προγραμματισμό του στο σημαντικό ματς των Πειραιωτών με Γιουνγκ Μποις. Στόχος ένα τουλάχιστον φιλικό εφόσον δεν γίνει πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο.

Ο Πορτογάλος περιμένει και την επιστροφή ορισμένων βασικών στελεχών του στον Ρέντη όπως των Ντα Κόστα και Μιλιβόγεβιτς για να δει την ετοιμότητά τους ενόψει της συνέχειας. Ακόμα και του Ρέτσου. Ο Μιλιβόγεβιτς είναι με την Σερβία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουκρανία το βράδυ της Τρίτης (15/11) και ενώ Ρομαό και Ντα Κόστα θα τεθούν αντιμέτωποι στο ματς Μαρόκο - Τόγκο. Ο Ρέτσος ως βασικός στέλεχος της Εθνικής U19 (όπως και οι Νικολάου, Πανάγος, Λάμπρου και Βρουσάι από την Κ20 του Ολυμπιακού) βρίσκεται στην Ουαλία για την αναμέτρηση με την Αγγλία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Και σε αυτήν την φάση ο Μπέντο θα ποντάρει ξανά στα βασικά του... όπλα. Ένα μεγάλο του μείον φυσικά - όπως έχουμε τονίσει ξανά - θα είναι η αποχή από επίσημα ματς, εφόσον τελικώς δεν έχουμε πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο. Βεβαίως το ζητούμενο σε αυτό το διάστημα θα είναι τουλάχιστον ένα φιλικό για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ως προς την 11άδα με την Γιουνγκ Μποις ο Πορτογάλος δεν πρόκειται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές, σε σχέση με το σχήμα που έχει καθιερώσει το τελευταίο διάστημα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο είναι δεδομένο ότι στο μεγάλο Λιμάνι επιθυμούν διακαώς και στην πρώτη θέση στον όμιλο και σε αυτό στοχεύουν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα