Αποκτά ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο (pics)

Αποκτά ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο (pics)

Αποκτά ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο (pics)

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης το πήρε απόφαση, επενδύει δεκάδες χιλιάδες ευρώ, μετατρέποντας το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία σ’ ένα σύγχρονο κέντρο υψηλών προδιαγραφών.

Στη Νέα Μεσημβρία, στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ από το2009 μέχρι και σήμερα έχει αποφασίσει να «χτίσει» τα ποδοσφαιρικά όνειρά του. Ο Ιβάν Σαββίδης πριν από λίγους μήνες αποφάσισε οριστικά να παραμείνει η ομάδα στο συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο και να επενδύσει αρκετές χιλιάδες ευρώ προκειμένου σύντομα να μετατραπεί σ’ ένα αθλητικό κέντρο αντίστοιχο των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Η όψη του προπονητικού κέντρου αλλάζει μέρα με τη μέρα, τα έργα με την επέκταση του βασικού κτηρίου έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, όπως και η τοποθέτηση πισίνας, υδρομασάζ, τζακούζι, σάουνας και όλων των σύγχρονων μηχανημάτων απαραίτητα για την αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών την επομένη κάθε αγώνα.

Τα τρία γήπεδα διαθέτουν τους καλύτερους χλοοτάπητες, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις εγκαταστάσεις και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα μπορούν να χρησιμοποιούν και οι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα