ΑΕΛ κατά Μπόγιοβιτς: «Στην δικαιοσύνη αν δεν ανασκευάσει»

ΑΕΛ κατά Μπόγιοβιτς: «Στην δικαιοσύνη αν δεν ανασκευάσει»

ΑΕΛ κατά Μπόγιοβιτς: «Στην δικαιοσύνη αν δεν ανασκευάσει»

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΑΕΛ, με τους... βυσσινί μέσω του προέδρου τους Ανδρέα Λιόντου να ξεκαθαρίζουν πως αν δεν ανασκευάσει τις δηλώσεις του ο Μίλαν Μπόγιοβιτς θα κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Μόνο αναπάντητα δεν έμειναν τα όσα ανέφερε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΛ Μίλαν Μπόγιοβιτς στην εφημερίδα «Live Sport» αναφορικά με χρήματα που του οφείλουν (πάντα με τα όσα υποστηρίζει) οι... βυσσινί. Ο πρόεδρος των Θεσσαλών Ανδρέας Λιόντος απάντησε τονίζοντας πως αν ο παίκτης δεν ανασκευάσει θα κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η απάντηση της ΑΕΛ έχει ως εξής: «ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΠΡΟΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ

Αξιότιμε κ. διευθυντά,

Με έκπληξη διαβάσαμε τα όσα προσβλητικά και ανυπόστατα δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα σας ο πρώην ποδοσφαιριστής μας, Μίλαν Μπόγιοβιτς, εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, του μεγαλομετόχου της, αλλά ακόμη και πρώην συμπαικτών του, που τους παρουσιάζει ως ευνοούμενους του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, χωρίς να τους κατονομάζει.

Φυσικά, στο απρόκλητο παραλήρημά του ο Μπόγιοβιτς απέκρυψε παντελώς ότι ο κ. Κούγιας, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας, φρόντισε όχι μόνο να εξοφλήσει το υπόλοιπο του υπέρογκου για τα δεδομένα της εποχής συμβολαίου που είχε συνάψει με το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά αποδέχθηκε πλήρως και όσα προέβλεπε αυτό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2015-16, παρότι ο ποδοσφαιριστής - για λόγους που δεν είχαν σχέση με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς - δεν μπορούσε να αποτελεί ενεργό μέλος της ομάδας πριν τον Οκτώβριο του 2015.

Παρ' όλα αυτά και παρότι ο ποδοσφαιριστής με το ακριβότερο συμβόλαιο στο ρόστερ μας ολοκλήρωσε την σεζόν με μόλις 7 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, διαβάζουμε σήμερα να καταγγέλλει οικονομική οφειλή μας, επικαλούμενος ενδεχομένως - αφού και πάλι η αναφορά του είναι αόριστη - αμφισβητούμενους επιμέρους όρους ενός συμβολαίου που εξακολουθούμε να τιμούμε, παρότι είναι γνωστό πως η ομάδα μας έχει τα λιγότερα πάγια έσοδα, τουλάχιστον κατά 700.000 ευρώ, απ' οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Super League και ταυτόχρονα επιβαρύνεται το κόστος χρήσης του ακριβότερου γηπέδου στην Ελλάδα.

Λυπούμαστε βαθύτατα γι' αυτό και φυσικά, επιφυλασσόμαστε για όποια νομική ενέργεια απαιτείται προκειμένου να προασπίσουμε το κύρος και την αξιοπιστία της ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία πλήττεται βάναυσα όχι μόνο από τις αναφορές του πρώην ποδοσφαιριστή μας περί οικονομικής ασυνέπειας, αλλά και από την απαράδεκτη και άκρως προκλητική αναφορά του σε "περίεργα πράγματα στ' αποδυτήρια", τα οποία και θα κληθεί φυσικά - αν δεν ανασκευάσει - να περιγράψει με ακρίβεια ενώπιον της δικαιοσύνης.

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΟΝΤΟΣ»

Best of internet