10χρονος ποδοσφαιριστής της Νιούελς έκανε την απόλυτη αρχηγική ομιλία! (vid)

Gazzetta team
10χρονος ποδοσφαιριστής της Νιούελς έκανε την απόλυτη αρχηγική ομιλία! (vid)

bet365

Τον λένε Μαξιμιλιάνο Παριέντε, είναι 10 ετών και έκανε μια από τις πιο πωρωτικές ομιλίες, που έχετε δει ποτέ σας!

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Νιούελς Ολντ Μπόις και τη Ροσάριο Σεντράλ δεν είναι ένας συνηθισμένος αγώνας. Όντας το clasico της πόλης Ροσάριο, «φουντώνει» τα πάθη περισσότερο από ένα κοινό ματς. Πόσο μάλλον όταν κρίνεται ένας τίτλος!

Τι σημασία έχει αν στο ντέρμπι παίζουν παιδιά ηλικίας 10 ετών;

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι λοιπόν, η Νιούελς Ολντ Μπόις πανηγύρισε τον τίτλο χάρις στο 0-0. Όλα αυτά όμως ίσως δεν είχαν συμβεί, αν δεν ήταν ο Μαξιμιλιάνο Παριέντε.

Οι πιτσιρικάδες της Νιούελς Ολντ Μπόις δημιούργησαν ένα κύκλο πριν την έναρξη του αγώνα και ο Μαξιμιλιάνο έβγαλε ένα λόγο, που δεν γίνεται να μην σε κάνει να ανατριχιάσεις.

«Σήμερα έχουμε έναν τελικό. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο παλεύουμε για όσα έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Θυμηθείτε την πρώτη ημέρα που σας είδα, στις 20 Ιανουαρίου. Θυμηθείτε εκείνη την ημέρα, όλες τις προπονήσεις, όλες τις στερήσεις.

Σήμερα είμαστε εδώ για να νικήσουμε. Σήμερα θα είμαστε πρωταθλητές.Θα πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν θα έχει τελειώσει το ματς, θέλω να σας αγκαλιάσω, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, και θέλω να πω ότι δώσαμε τα πάντα για αυτή τη φανέλα, επειδή είναι η μεγαλύτερη στο Ροσάριο».


 

Τελευταία Νέα