Στην αντεπίθεση η Ομοσπονδία της Βοσνίας!

Gazzetta team
Στην αντεπίθεση η Ομοσπονδία της Βοσνίας!

bet365

Η Ομοσπονδία της Βοσνίας μπορεί να υπόσχεται καλή φιλοξενία στην Ελλάδα, αλλά ρίχνει και λάδι στη φωτιά...

Η Ομοσπονδία της Βοσνίας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για όσα συνέβησαν στις εξέδρες του γηπέδου, έδωσε... ελαφρυντικό στις ενέργειες των οπαδών της ομάδας, ωστόσο κατέληξε πως η υποδοχή στη Ζένιτσα θα είναι εξαιρετική.

«Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη διάρκεια της παρουσίας μας στην Αθήνα, τα οποία σίγουρα δεν μπορούν χαρακτηρίσουν τη φιλοξενία, εκφράζουμε τη διαμαρτυρία και την θλίψη μας. Εκτιμούμε την απάντηση της Ελλάδας και είμαστε έτοιμοι να προσπαθήσουμε, για να επικρατήσουν στο μέλλον οι φιλικές σχέσεις ανάμεσα στις ομοσπονδίες στα γήπεδα.

Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας ότι δικοί τους και δικοί μας φίλαθλοι, θέλοντας να πανηγυρίσουν ένα γκολ, υπέπεσαν σε ένα σοβαρό φάουλ. Οι πράξεις των οπαδών μας ήταν ανεπίτρεπτες, αλλά πρέπει να κριθούν με μεγαλύτερη ευαισθησία. Εξάλλου, υπήρχαν προκλήσεις, όπως τα πανό και τα συνθήματα Ελλήνων οπαδών, τα οποία σίγουρα αποτελούν τους βασικούς λόγους μιας τέτοιας αντίδρασης μετά το γκολ.


Βέβαια, είχαμε φοβερή υποστήριξη και είμαστε ενθουσιασμένοι. Βέβαια, γίναμε μάρτυρες, όπως και το υπόλοιπο φίλαθλο κοινό, γεγονότων που μας προκάλεσαν θλίψη και ανησυχία.

Γνωρίζουμε ότι η FIFA θα τιμωρήσει κάθε αντιαθλητική πράξη και ότι όλα αυτά δεν συνάδουν με τους ποδοσφαιρικούς κανόνες.

Ελπίζουμε η FIFA θα αναγνωρίσει τα συναισθήματα των οπαδών μας, αλλά επίσης και το γεγονός ότι οι δύο ομοσπονδίες βρίσκονται στον ίδιο δρόμο.

Ευχόμαστε να είμαστε καλοί οικοδεσπότες για κάθε αντίπαλο και να υποδεχτούμε την Εθνική Ελλάδας, όπως έναν καλό αντίπαλο και φίλο» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδίας της Βοσνίας.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα