Με άμεση χρήση βίντεο το φιλικό Ιταλίας – Γερμανίας

Κώστας Ζάλιαρης
Με άμεση χρήση βίντεο το φιλικό Ιταλίας – Γερμανίας

bet365

Ευκαιρία γι' ακόμα μια από τις δοκιμές που πραγματοποιούνται στο σύστημα άμεσης χρήσης βίντεο προς διευκόλυνση των διαιτητών θ' αποτελέσει το σημερινό φιλικό της Ιταλίας με τη Γερμανία στο «Σαν Σίρο».

Όπως έγινε γνωστό, ανά πάσα στιγμή το ζητήσει, ο ρέφερι της αναμέτρησης θα μπορεί μέσω της ενδοεπικοινωνίας να έρθει σε επαφή με άνθρωπο που θα βρίσκεται σε ένα τύπου... κέντρο ελέγχου και θα μπορεί άμεσα να παρακολουθήσει οποιαδήποτε καίρια στιγμή, ώστε να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί και να το υποδείξει στον διαιτητή, προκειμένου κι εκείνος να πάρει την τελική του απόφαση.

Πρόκειται για τη μορφή semi-live της τεχνικής με τη χρήση του βίντεο, αφού δεν θα μπορεί να δει ο ρέφερι κάποιο ριπλέι και απλά θα του μεταφέρει την... πιο σωστή ανάγνωση της κάθε φάσης, ένας επιπλέον «βοηθός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα