Χαρτ: «Δεν μου βγήκε σε καλό τόση ένταση στο Eurο...»

Χαρτ: «Δεν μου βγήκε σε καλό τόση ένταση στο Eurο...»

Όσο κι αν φώναζε στη φυσούνα, όσο κι αν πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έδειχνε έτοιμος, ο Τζο Χαρτ παραδέχθηκε ότι δεν του βγήκε σε καλό τόση ένταση στο Euro 2016...

Χαρτ: «Δεν μου βγήκε σε καλό τόση ένταση στο Eurο...»

Ο έμπειρος πορτιέρο της Τορίνο, ήταν από αυτούς που προσπαθούσαν να βγάλουν τα ηγετικά χαρακτηριστικά του εαυτού τους στα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας και πριν από τις αναμετρήσεις των «τριών λιονταριών», η φωνή του ακουγόταν δυνατά στον διάδρομο των αποδυτηρίων προτού οι ομάδες εμφανιστούν στο χορτάρι.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Αγγλία - Ισπανία.

Τα λάθη του, όμως, στα ματς με τις Ουαλία και Ισλανδία, τον έκαναν... μαύρο πρόβατο (ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα) για τους Άγγλους οπαδούς, αφού έφερε μεγάλη ευθύνη για την αποτυχημένη πορεία της Αγγλίας στη διοργάνωση.

«Δεν ήταν και οι καλύτερές μου μέρες... Είχα ένταση, είχα πάθος, αλλά δεν μου βγήκε τόσο σε καλό αυτό. Έχω προσπαθήσει να το δουλέψω από τότε και πάντοτε μαθαίνω και προσπαθώ να προσαρμόζομαι στις συνθήκες. Έχω ενέργεια, αλλά μάλλον έβγαινε πολύ περισσότερο απ' όσο έπρεπε» ήταν τα λόγια του διεθνή γκολκίπερ.

Best of internet