«Μεθυσμένος ο Ρούνεϊ μετά τη νίκη επί της Σκωτίας»! (pic)

«Μεθυσμένος ο Ρούνεϊ μετά τη νίκη επί της Σκωτίας»! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
«Μεθυσμένος ο Ρούνεϊ μετά τη νίκη επί της Σκωτίας»! (pic)

bet365

Με κατακόκκινα μάτια, με τη μυρωδιά του κρασιού και δίχως να μπορεί να ... αρθρώσει σωστά λέξεις, ο Γουέιν Ρούνεϊ εμφανίστηκε σε γαμήλιο δείπνο όντας μεθυσμένος!

Δημοσίευμα της Sun πλήττει τη δημόσια εικόνα του αρχηγού της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, για τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής, λίγη ώρα μετά την ευρεία νίκη (3-0) των «τριών λιονταριών» επί της Σκωτίας στο «Γουέμπλεϊ» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Σύμφωνα με όσα επικαλείται η βρετανική – και γνωστή για τα σκανδαλοθηρικά της ρεπορτάζ – εφημερίδα, ο Ρούνεϊ, εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο που έδωσε ο Σάουθγκεϊτ στους ποδοσφαιριστές του μετά το ματς με τους Σκωτσέζους και μαζί με τους Στέρλινγκ, Στόουνς και Γιαγκέλκα, ήπιαν ένα – δυο ποτηράκια κρασί.

Μόνο που ο Ρούνεϊ φαίνεται να... συνέχισε, ενώ έκανε την εμφάνισή του και σε γαμήλιο δείπνο στο ξενοδοχείο Grove Hotel του Γουότφορντ, συνεχίζοντας να πίνει, σε σημείο που σύμφωνα με τους παρόντες και όσα μετέφεραν εκείνοι στη Sun, τα μάτια του ήταν κατακόκκινα και οι λέξεις δεν έβγαιναν καθαρά από τα χείλη του...

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ιταλία - Γερμανία.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα