Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την Παγκόσμια Μέρα Διαβήτη (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την Παγκόσμια Μέρα Διαβήτη (pic)

Gazzetta team
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την Παγκόσμια Μέρα Διαβήτη (pic)

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Μέρα Διαβήτη.

Για ακόμη μια φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο. Ανήμερα της Παγκόσμιας Μέρας Διαβήτη (14/11) έστειλε το δικό της μήνυμα ώστε να βοηθήσει στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση του Διαβήτη Τύπου 2.

Το μήνυμα των πρωταθλητών Ελλάδας:

Σήμερα, 14 Νοεμβρίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη. Ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στην ανάδειξη της σημασίας του προσυμπτωματικού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του διαβήτη τύπου 2, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος των σοβαρών επιπλοκών. Today, November 14th, is the World Diabetes Day. Olympiacos focuses on promoting the importance of screening to ensure early diagnosis of type 2 diabetes and treatment to reduce the risk of serious complications. #WDD2016 #diabetes #olympiacos #diagnosis #treatment #world_day #focus #support #promote #november #UnitedNations #WDD

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα