Πρωτόγνωρο «Fair Play» από τον Α.Ο Πάρου!

Πρωτόγνωρο «Fair Play» από τον Α.Ο Πάρου!

Ο Α.Ο Πάρου βάζει υποψηφιότητα για το βραβείο Fair Play της χρονιάς! Διαβάστε την αξιομνημόνευτη κίνηση του συλλόγου των Κυκλάδων.

Πρωτόγνωρο «Fair Play» από τον Α.Ο Πάρου!

Ένα διαιτητικό λάθος επέτρεπε στον αρχηγό του Α.Ο Πάρου να αγωνιστεί κόντρα στον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Παρόλα αυτά, ο σύλλογος της Πάρου επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει τον παίκτη. Και φυσικά η κίνησή της αυτή, βάζει υποψηφιότητα για το βραβείο Fair Play της χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο Πάρου αναφέρει:

Την προηγούμενη εβδομάδα, το σωματείο μας είχε κατηγορηθεί από κάποιους για πλαστοπροσωπία και αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στα παιχνίδια μας, πράγμα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ από την ημέρα ίδρυσης του μέχρι και σήμερα, έχει μάθει να σέβεται όλα τα σωματεία και για το λόγο αυτό θέτει εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΜΣ Φιλωτίου τον Νίκο Γιουρτζίδη, που τυπικά δεν είναι τιμωρημένος!!!! Ένα ανθρώπινο διαιτητικό λάθος στο παιχνίδι με τον ΑΟ Σύρου, είχε ως αποτέλεσμα να μη καταγραφεί η αποβολή του αθλητή μας στο φύλλο αγώνα. Εμείς από την πλευρά μας, παρότι ο αθλητής δεν είναι τιμωρημένος και έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής βάση κανονισμών, για λόγους ηθικής και προς απογοήτευση των καλοθελητών «που αγαπούν» τον ΑΟ Πάρου, θέσαμε τον αθλητή εκτός δεκαοκτάδας για το σημαντικό για εμάς αυτό παιχνίδι. Ο ΑΟ Πάρου ήταν πάντα ΚΑΘΑΡΟΣ απέναντι στα σωματεία όλων των Κυκλάδων και το ίδιο πράττει και τώρα… Επαναλαμβάνουμε ότι κάνουμε Αθλητισμό, όχι Πρωταθλητισμό!     

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

Πηγή: sportcyclades24.gr

Best of internet