Και πάλι απόντες οι Αλγερινοί

Και πάλι απόντες οι Αλγερινοί

Βασίλης Βλαχόπουλος
Και πάλι απόντες οι Αλγερινοί

bet365

Θεωρητικά, σήμερα (14/11) θα γινόταν η επανεκτίμηση της κατάστασης των Ράφικ Τζιμπούρ, Ματζίντ Μπουγκερά. Οι δύο Αλγερινοί δεν βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, αλλά ο Άρης στο επίσημο δελτίο Τύπου δεν κάνει λόγο για αδικαιολόγητες απουσίες.

Η (χθεσινή) ενημέρωση σχετικά με τις περιπτώσεις των Τζιμπούρ, Μπουγκερά προέβλεπε την επανεκτίμηση της κατάστασής του στη διάρκεια της ημέρας και καθιστούσε δεδομένη την παρουσία τους στο «Δασυγένειο». Ωστόσο, οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές ήταν και πάλι απόντες, αλλά η ΠΑΕ Άρης επισήμως σημείωσε ότι… «παραμένουν προληπτικά εκτός προπονήσεων για διαφορετικό λόγο (προέρχονται από κάκωση στον επιγονατιδικό τένοντα του αριστερού ποδιού και τροφική δηλητηρίαση αντίστοιχα), θα βρίσκονται αύριο στις εγκαταστάσεις του ‘Δασυγένειου’, προκειμένου να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής τους».

Από εκεί και πέρα, Νίκος Τσουμάνης και Μανώλης Τζανακάκης συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο (15/11) το μεσημέρι και μένει να φανεί αν θα δώσουν το «παρών» οι δύο Αλγερινοί.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα