Παράσχος: «Σαν να παίζουμε κανονικά το Σάββατο»!

Παράσχος: «Σαν να παίζουμε κανονικά το Σάββατο»!

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στους παίκτες του Πλατανιά, κρατώντας τους σε εγρήγορση για την συνέχεια και επισημαίνοντάς τους πως παρά την διακοπή δεν αλλάζει κάτι.

Παράσχος: «Σαν να παίζουμε κανονικά το Σάββατο»!
«Συνεχίζουμε σαν να παίζουμε κανονικά το Σάββατο. Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα παρά την διακοπή». Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Παράσχος έδωσε το... σύνθημα την Δευτέρα το πρωί στο Μάλεμε στην πρώτη προπόνηση που έγινε για τον Πλατανιά για την εβδομάδα που ξεκίνησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος τεχνικός παρά την απόφαση που υπάρχει περί μη διεξαγωγής της προσεχούς αγωνιστικής θέλει οι παίκτες των Χανιωτών να συνεχίσουν να είναι σε φουλ ετοιμότητα. Για το ματς με τους Πειραιώτες off είναι λόγω καρτών ο Βάντερσον.
 
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Με πρωινή προπόνηση στο Μάλεμε ξεκίνησε η εβδομάδα για τους παίκτες της ομάδας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους και ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο τεχνικός του Πλατανιά έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και - όπως αναφέραμε και πιο πάνω - τους ζήτησε να παραμείνουν προσηλωμένοι στην δουλειά τους, σαν να πρόκειται να πραγματοποιηθεί κανονικά η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο.

Best of internet