Παράσχος: «Σαν να παίζουμε κανονικά το Σάββατο»!

Δημήτρης Τομαράς
Παράσχος: «Σαν να παίζουμε κανονικά το Σάββατο»!

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στους παίκτες του Πλατανιά, κρατώντας τους σε εγρήγορση για την συνέχεια και επισημαίνοντάς τους πως παρά την διακοπή δεν αλλάζει κάτι.
«Συνεχίζουμε σαν να παίζουμε κανονικά το Σάββατο. Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα παρά την διακοπή». Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Παράσχος έδωσε το... σύνθημα την Δευτέρα το πρωί στο Μάλεμε στην πρώτη προπόνηση που έγινε για τον Πλατανιά για την εβδομάδα που ξεκίνησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος τεχνικός παρά την απόφαση που υπάρχει περί μη διεξαγωγής της προσεχούς αγωνιστικής θέλει οι παίκτες των Χανιωτών να συνεχίσουν να είναι σε φουλ ετοιμότητα. Για το ματς με τους Πειραιώτες off είναι λόγω καρτών ο Βάντερσον.
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Με πρωινή προπόνηση στο Μάλεμε ξεκίνησε η εβδομάδα για τους παίκτες της ομάδας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους και ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο τεχνικός του Πλατανιά έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και - όπως αναφέραμε και πιο πάνω - τους ζήτησε να παραμείνουν προσηλωμένοι στην δουλειά τους, σαν να πρόκειται να πραγματοποιηθεί κανονικά η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα