Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (pics & vids)

Gazzetta team
Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (pics & vids)

bet365

Τρεις συντάκτες επιλέγουν το αγαπημένο τους από τα Nissan Best Goals της 4ης αγωνιστικής και σας καλούν να κάνετε το ίδιο.

Το Champions League συνεχίζεται και από το απόλυτο ποδοσφαιρικό πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η Nissan.

Η κορυφαία εταιρία αυτοκινήτων για άλλη μια χρονιά ζει στον... αστερισμό του σεντονιού και καλεί τα εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους να ψηφίσουν και να κερδίσουν!

Τι να κερδίσουν; Από πλούσια δώρα μέχρι και την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης – αφού αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση.

Η διαδικασία είναι απλή. Κάθε βδομάδα ο καθένας βρίσκεται μπροστά στην... ηλεκτρονική κάλπη της Nissan και ψηφίζει αυτό που θεωρεί best goal!

Tρεις συντάκτες του gazzetta ψηφίζουν και σε αυτή τη φάση το δικό τους αγαπημένο.

Μεσούτ Οζίλ (Λουντογκόρετς-Άρσεναλ) ο Γιώργος Κοντογεώργης

Είναι από τις περιπτώσεις που ό,τι και να διαβάσεις είναι πραγματικά πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που σου λένε τα μάτια. Στο φινάλε του εκτός έδρας ματς με την Λουντογκόρετς, με το σκορ στο 2-2, ο Μάγος του Οζ έφυγε στο ξέφωτο. Πέρασε την μπάλα όσο χρειαζόταν πάνω από τον τερματοφύλακα με μικρή λόμπα, την ώρα που δύο αμυντικοί (νόμιζαν πως) τον καταδίωκαν. Ο Οζίλ την έφερε στο αριστερό του και με προσποίηση τους πέταξε κάτω για να σκοράρει στην κενή εστία και να φύγει για τη γωνία πανηγυρίζοντας...

Βαντίς Οτζίτζα (Λέγκια-Ρεάλ Μαδρίτης) ο Γιώργος Καραμάνος

Ίσως να μην ήταν το πιο εντυπωσιακό της αγωνιστικής, αλλά εδώ μετράνε δύο ακόμα δεδομένα υπέρ του Βάντις Οτζίτζα. Το ένα είναι ότι δεν τον γνωρίζουν παρά ελάχιστοι και το άλλο ότι το έκανε με τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας απέναντι στην άμυνα της κατόχου του τροπαίου. Δύο πλαστικές προσποιήσεις του κορμιού του και βρήκε το χώρο. Τώρα το ότι έστειλε με τρομερό αριστερό στην κίνηση τη μπάλα στο δεξί παράθυρο του Κέιλορ Νάβας, ίσως ούτε ο ίδιος να μην το έχει καταλάβει πώς συνέβη, όσες φορές κι αν το έχει δει στο ριπλέι.

Τόμας Μενιέ (Βασιλεία-Παρί Σεν Ζερμέν) ο Λευτέρης Ντανοβασίλης

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πετύχεις το πρώτο σου γκολ με την Παρί και παράλληλα το πρώτο σου στο Champions League. Το παιχνίδι βρισκόταν στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Ραμπιό έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Μενιέ έκανε αυτό που κανένας δεν περίμενε. Είδε την μπάλα να έρχεται, έκανε βήματα προς τα πίσω, πήρε θέση και με εκπληκτικό σουτ, που δεξί μπακ θα πιάσει μία στις εκατό, έστειλε την μπάλα εκεί που ο Βατσλίκ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Το φάλτσο ήταν απίστευτο.

Συμφωνείς με κάποια από τις παραπάνω επιλογές;

Δες τα βίντεο και δείξ' το με την ψήφο σου!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα