Συγγνώμη στους Βόσνιους με επιστολή ο Δρόσος (pic)

Συγγνώμη στους Βόσνιους με επιστολή ο Δρόσος (pic)

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ, Γιάννης Δρόσος, έστειλε επιστολή συγγνώμης προς την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βοσνίας για το επίμαχο πανό.

Συγγνώμη στους Βόσνιους με επιστολή ο Δρόσος (pic)
Ο πρόεδρος της Π.Δ.Ε./ Ε.Π.Ο. Γιάννης Δρόσος απέστειλε προς τον ομόλογό του της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης Ελβεντίν Μπέγκιτς για όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα των δύο Εθνικών στις 13/11/2016 την παρακάτω επιστολή:
 
«Κύριο Ελβεντίν Μπέγκιτς Πρόεδρο Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Βοσνίας Ερζεγοβίνης
 
Αθήνα, 14/11/2016
 
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
 
Με την ιδιότητα του Προέδρου της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά και προσωπικώς, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω την μεγάλη μου λύπη για την απαράδεκτη ανάρτηση πανό με αηδιαστικό και φασιστικό περιεχόμενο κατά τη διάρκεια του χτεσινού αγώνα των Εθνικών Ομάδων Ανδρών Ελλάδα-Βοσνία Ερζεγοβίνη. Καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή με τον πιο απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο.
 
Πρόκειται για ενέργεια που προσβάλλει το ευ αγωνίζεσθαι, το αθλητικό πνεύμα του ποδοσφαίρου και την ελληνική φιλοξενία και όλοι μας θα πράξουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης .
 
Αυτές οι ενέργειες περιθωριακών μειονοτήτων, δεν εκφράζουν με κανέναν τρόπο τη συντριπτική πλειονότητα των υγιών Ελλήνων φιλάθλων.
 
Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγνώμη από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και τον φίλο λαό της χώρας σας γι αυτήν την μισαλλόδοξη ενέργεια.
 
Με εκτίμηση, Γιάννης Δρόσος
 
Πρόεδρος Π.Δ.Ε./Ε.Π.Ο.».
 
 

Best of internet