ΕΠΟ: «Απαράδεκτη η ανάρτηση του φασιστικού πανό»

ΕΠΟ: «Απαράδεκτη η ανάρτηση του φασιστικού πανό»

Συγνώμη από την Βοσνία, ζήτησε η ΕΠΟ, για το εμετικό πανό με την αναφορά στην Σρεμπρενίτσα. 

ΕΠΟ: «Απαράδεκτη η ανάρτηση του φασιστικού πανό»

Την λύπη της για το πανό με αναφορά στην Σρεμπρενίτσα που σηκώθηκε στο «Καραϊσκάκης», εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, η οποία απολογήθηκε, ενώ εστάλη και επιστολή με ανάλογο περιεχόμενο προς την Π.Ο. Βοσνίας Ερζεγοβίνης. 

Αναλυτικά:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη μεγάλη λύπη της για την απαράδεκτη ανάρτηση πανό με φασιστικό περιεχόμενο κατά τη διάρκεια του χτεσινού αγώνα Ελλάδα-Βοσνία Ερζεγοβίνη, την οποία καταδικάζει με τον πιο απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο. 

Πρόκειται για ενέργεια που προσβάλλει με τον πλέον κατάπτυστο τρόπο το ευ αγωνίζεσθαι, το αθλητικό πνεύμα του ποδοσφαίρου και την ελληνική φιλοξενία.

Αυτές οι ενέργειες περιθωριακών μειονοτήτων, δεν εκφράζουν με κανέναν τρόπο τη συντριπτική πλειονότητα των υγιών Ελλήνων φιλάθλων.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγνώμη, εκ μέρους των ελάχιστων εκείνων που συμμετείχαν στη μισαλλόδοξη αυτή ενέργεια, από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και τον φίλο λαό της χώρας αυτής». 

 

 

Best of internet