Τσεκάρει Ράφαελ ο Στραματσόνι, σενάρια για Άκουα

Τσεκάρει Ράφαελ ο Στραματσόνι, σενάρια για Άκουα

Gazzetta team
Τσεκάρει Ράφαελ ο Στραματσόνι, σενάρια για Άκουα

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι εξετάζει για τη θέση του τερματοφύλακα τον Ράφαελ της Κάλιαρι, ενώ για το κέντρο οι Ιταλοί μπλέκουν τον Παναθηναϊκό με τον Άκουα.

Ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Αντρέα Στραματσόνι για τον άξονα είναι ο Αφρίγε Άκουα της Τορίνο, όπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί.

Ο 24χρονος μέσος από την Γκάνα, αναμένεται να δοθεί δανεικός από τη στιγμή που ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δεν τον υπολογίζει και ο Παναθηναϊκός φέρεται ότι είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Την ίδια στιγμή, η «Live Sport» υποστηρίζει ότι ο Αντρέα Στραματσόνι έχει στη λίστα του για την θέση του τερματοφύλακα τον Ράφαελ.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος ανήκει στην Κάλιαρι μέχρι το καλοκαίρι, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα