Πρωθυπουργικά συγχαρητήρια και πρόταση στην ομάδα του 2004!

Δημήτρης Τομαράς
Πρωθυπουργικά συγχαρητήρια και πρόταση στην ομάδα του 2004!

bet365

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το Ελλάδα - Βοσνία για να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες, ενώ έκανε πρόταση στους διεθνείς του 2004 για συνάντηση!

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην αναμέτρηση της Εθνικής με τη Βοσνία, στο οποίο το καλύτερο... έμεινε για το τέλος, με την γκολάρα του Τζαβέλλα να φέρνει το ματς στα ίσια.

Ο Πρωθυπουργός, ο οποίος είδε την αναμέτρηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη, τον Νίκο Παππά και τον Ιούλιο Συναδινό, κατέβηκε μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια και συνομίλησε με τους παίκτες της ομάδας, καθώς και με τον Σκίμπε. Μάλιστα, χαριτολογώντας είπε στον ομοσπονδιακό τεχνικό πως «δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή καλύτερος Γερμανός φίλος μου και φίλος της χώρας μας γενικά από εσένα». Εκείνος χαμογέλασε και απάντησε, λέγοντάς του πως έχει καλύτερη φήμη στην χώρα του από ό,τι λένε!

Ο Τσίπρας ξεκαθάρισε στους διεθνείς πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστούν και ενώ τους προέτρεψε να συνεχίσουν με το ίδιο μαχητικό πνεύμα. Τους είπε ότι ευχαριστήθηκε το ματς και το γκολ στο τέλος του Τζαβέλλα, τον οποίο συνεχάρη προσωπικά, ενώ είπε αστειευόμενος ότι «και εμείς θα βάλουμε γκολ στις καθυστερήσεις»! Στους διαλόγους που υπήρξαν ακούστηκαν ατάκες ακόμα και για ελάφρυνση του χρέους με τον Πρωθυπουργό να υπόσχεται το καλύτερο δυνατό.

Πρόταση για συνάντηση με την ομάδα του 2004

Ο Πρωθυπουργός βρέθηκε για περίπου μισή ώρα και στην σουίτα, από την οποία παρακολουθούν τα ματς της Εθνικής τα μέλη της ομάδας του 2004. Συνομίλησε με τον Τσιάρτα, τον Νικοπολίδη, τον Μπασινά, τον Καραγκούνη, τον Φύσσα και τον Νταμπίζα. Εκεί ήταν και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος χαιρέτισε τον Τσίπρα και μετά από λίγο έφυγε. Μαζί του στις επαφές αυτές ήταν και ο κ. Βασιλειάδης.

Στο ημίχρονο, ο πρωθυπουργός έπιασε κουβέντα με όσους πρώην παίκτες βρίσκονταν εκεί, εξέφρασε τον θαυμασμό και το σεβασμό του προς το μέρος τους και ζήτησε να γίνει μια συνάντηση μεταξύ τους, στην οποία θα συζητηθούν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ζήτησε μάλιστα και συνολικά την άποψή τους.

Σαφής προβληματισμός για τα επεισόδια, όχι για την Εθνική

Προφανώς και ο Τσίπρας και ο Βασιλειάδης και όσοι τους συνόδευαν και είδαν τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη και προβληματίστηκαν. Σε αυτήν την περίπτωση είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά όλα αυτά που θέλουν να σταματήσουν. Ο προβληματισμός αυτός όμως δεν έχει να κάνει σε καμία των περιπτώσεων με την Εθνική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα