Έξαλλος με τον διαιτητή ο Μπαζντάρεβιτς!

Δημήτρης Τομαράς
Έξαλλος με τον διαιτητή ο Μπαζντάρεβιτς!

bet365

Ο Μεχμέντι Μπαζντάρεβιτς, τεχνικός των Βόσνιων, στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως ο διαιτητής του ματς θα πρέπει να ντρέπεται. Τι είπε για τα επεισόδια.
Ο τεχνικός των Βόσνιων, Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, είπε για:
Την εικόνα της Βοσνίας και ένα παλιό ματς του 1985 και εάν μπορεί να το συγκρίνει με το σημερινό: Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Μας αξίζουν όσα είπατε. Μας αξίζει η νίκη. Λυπάμαι για το γκολ που δεχθήκαμε. Ο διαιτητής σήμερα πρέπει να ντρέπεται για την συμπεριφορά του, τις αποφάσεις του και δύο φάουλ που δεν έδωσε. Πιστεύω πως το ματς στην χώρα μας θα έχει πιο καλό πνεύμα.
Το εάν το 1-1 είναι θετικό για τη Βοσνία: Απόψε είδαμε μία πολύ καλή εικόνα της ομάδα μας. Αυτό που ήθελα να δω. Οι παίκτες έτρεξαν και ήταν μαχητικοί. Δεν αρκεί ο ένας βαθμός. Θα κάνουμε τα πάντα για την 2η θέση αν και θα θέλαμε να είμαστε στην πρώτη.
Την συμπεριφορά των Ελλήνων φιλάθλων και το ότι γενικά... προκάλεσαν: Εγώ νομίζω πως η Ελλάδα είναι φιλική χώρα. Είχαμε αρκετούς παίκτες μας που πέρασαν από εδώ. Αυτή η εικόνα δεν ήταν καλή αλλά δεν πιστεύω πως εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό. Εμείς όταν θα έρθει η Ελλάδα στη Βοσνία θα τους φιλοξενήσουμε καλά και θα τους φερθούμε με ευπρέπεια.
Το κατά πόσον η Βοσνία μπορεί την 2η θέση: Εγώ προσωπικά πιστεύω πως εάν συνεχίσουμε έτσι το πιο πιθανό είναι να πάμε στην 2η. Μπορούμε και για την 1η θέση ακόμα. Ελπίζουμε την άνοιξη να μην έχουμε τραυματίες και να πάμε καλά.
Την αλλαγή εικόνας και απόδοσης από το α' στο β' μέρος και πως έδωσε στην επανάληψη χώρο και μέτρα στην ελληνική ομάδα: Ναι όντως παίζαμε στην αρχή πιο επιθετικά. Μετά το 0-1 τότε και η ελληνική ομάδα μπήκε πιο επιθετικά. Παρόλα αυτά νομίζω πως είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Ότι δεν ήταν αυτή η εικόνα.
Το εάν η Βοσνία επηρεαστεί από το ματς με την Ελλάδα για την συνέχεια: Σίγουρα δεν είναι για εμάς καλό αυτό που έγινε. Δεν μας δίνει χαρά. Ειδικά διότι θεωρούμε πως το 1-1 δεν ήταν δίκαιο. Και που δεχθήκαμε γκολ στο τέλος.
Την λέξη προβοκάτσια που είπε και ότι οι Βόσνιοι φίλαθλοι πέταξαν φωτοβολίδες προς το μέρος των Ελλήνων: Βέβαια δεν λέω πως οι οπαδοί μας αξίζουν επαίνους. Δεν εννούσα αυτό. Όταν μιλούσα για προβοκάτσια εννούσα για το γήπεδο. Για τον διαιτητή που έκρινε μονόπλευρα το ματς. Ξέρω καλά την Ελλάδα 30 χρόνια και ότι είναι φίλαθλοι και πως φέρονται σωστά. Πιστεύω πως δεν εκπροσωπεί αυτό που έγινε σήμερα το αθλητικό πνεύμα των Ελλήνων φιλάθλων. Ευχαριστώ πολύ τους δημοσιογράφους για την στάση τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα