Μανιάτης: «Φώναξα στον Τζαβέλλα να ανέβει και δικαιώθηκα»

Μανιάτης: «Φώναξα στον Τζαβέλλα να ανέβει και δικαιώθηκα»

Ο Γιάννης Μανιάτης μίλησε για το πως έζησε την φάση του γκολ από τον πάγκο, τονίζοντας πως αυτός φώναξε στον Τζαβέλλα να ανέβει...

Μανιάτης: «Φώναξα στον Τζαβέλλα να ανέβει και δικαιώθηκα»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του OTE:

«Ήταν η τελευταία φάση του παιχνιδιού, είπα στον Σωκράτη να εκτελέσει το πλάγιο και φώναξα να πάει ο Τζαβέλλας μπροστά και τελικά δικαιώθηκα».

Για τους πανηγυρισμούς: «Έδειξε πόσο δεμένη ομάδα είμαστε, φάνηκε πως θέλαμε πάρα πολύ την ισοπαλία. Μεγάλος βαθμός όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Δείχνουμε κάθε μέρα ότι είμαστε ομάδα. Ακόμα μια φορά το δείξαμε κι αυτό είναι το κλειδί για εμάς για να πάρουμε το εισιτήριο για την Ρωσία».

Για την εικόνα της ομάδας: «Δεν παίξαμε πολύ καλά. Το συζητήσαμε στο ημίχρονο, δεν ξέρω αν ήταν το άγχος, προσπαθήσαμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά και οι Βόσνιοι έχουν δυνατή ομάδα και είχαν καλή ανάπτυξη. Το καλό είναι πως πήραμε τον βαθμό και σε αυτό το παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια, δεν ήμασταν πολύ καλοί, αλλά κρατάμε τον βαθμό για την συνέχεια».

Για το τι ζήτησε από τους συμπαίκτες του στο πρώτο μέρος: «Ζήτησα να ανέβουν λίγο ψηλά. Με μια εύκολη πάσα περνούσε η μπάλα στην πλάτη μας. Εκεί λέγαμε πως είναι το πρόβλημα και αυτό προσπαθήσαμε να περιορίσουμε. Τέλος καλό όλα καλά όμως».

Για το παιχνίδι με το Βέλγιο: «Δεν φοβόμαστε κανένα παιχνίδι. Πάμε παντού για τη νίκη. Έχουμε εμπειρία, λείπανε και κάποια παιδιά, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση γιατί νομίζω ότι την αξίζουμε».

Best of internet