Βασιλειάδης: «Η Πολιτεία δεν δέχεται παράγκες και συμμορίες!»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Η Πολιτεία δεν δέχεται παράγκες και συμμορίες!»

bet365

Ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τόνισε μετά το ματς της Εθνικής με τη Βοσνία ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στη διαφθορά του ποδοσφαίρου.

Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα είδε ο Γιώργος Βασιλειάδης τον αγώνα της Εθνικής. Φεύγοντας από το «Γ. Καραϊσκάκης» ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού δεν στάθηκε μόνο στο «καθαρά» ποδοσφαιρικό σκέλος. «Ηταν ένα ωραίο παιχνίδι. Ευχαριστηθήκαμε ποδόσφαιρο. Ευχαριστηθήκαμε με το αποτέλεσμα. Είμαστε ακόμη στο κυνήγι της πρόκρισης. Η πολιτεία είναι εδώ και θα κάνει το καθήκον της και θα στηρίξει το υγιές ποδόσφαιρο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Το έχουμε ξεχάσει όλα αυτά τα χρόνια. Εχουμε κάνει το ποδόσφαιρο του κοινού ποινικού δικαίου. Φτάσαμε στο σημείο μηδέν, δεν πάει παρακάτω», σχολίασε και ύστερα ρωτήθηκε αν θα συνεργαστεί στενά με τον προκάτοχό του Σταύρο Κοντονή που πλέον έχει πάει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. «Ο κάθε ένας το δικό του κομμάτι. Εμεις θα βάλουμε τους κανόνες μέσα στο γήπεδο και εκείνος π.χ. στον τομέα της δικαιοσύνης. Είμαστε αποφασισμένοι να τα κάνουμε όλα. Δεν πρόκειται να δεχθούμε φαινόμενα του παρελθόντος ή του παρόντος και δεν θα γίνονται δεκτά. Η πολιτεία δεν δέχεται παράγκες ή συμμορίες που έχουν φτάσει το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο».

Κλείνοντας του ζητήθηκε να μεταφέρει την άποψη του Αλέξη Τσίπρα. «Δεν κάνουμε πίσω. Προχωράμε για την εξυγίανση και για την επιστροφή στην κανονικότητα».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα