Σάμαρης: «Μήνυμα από... ψηλά το γκολ του Τζαβέλλα»

Σάμαρης: «Μήνυμα από... ψηλά το γκολ του Τζαβέλλα»

Ο Ανδρέας Σάμαρης αναφέρθηκε στο γκολ του Τζαβέλλα και στάθηκε και στους Βόσνιους φιλάθλους για την συμπεριφορά τους. 

Σάμαρης: «Μήνυμα από... ψηλά το γκολ του Τζαβέλλα»

To πάλεψε κι αυτός μέχρι τέλους. Ξέσπασε στο τέλος με το γκολ του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο Ανδρέας Σάμαρης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και χαρακτήρισε το γκολ του Τζαβέλλα ως μήνυμα από... ψηλά.

«Με την πίστη και την θέληση καταφέραμε να ισορροπήσουμε ένα παιχνίδι και στο τέλος να ισοφαρίσουμε έστω και στο τελευταίο λεπτό. Το αποτέλεσμα ήταν καλό για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο μέσος της Μπενφίκα για να προσθέσει

«Γιατρεύει πληγές αυτή η ομάδα σιγά σιγά. Εχει παρουσιάσει μια εικόνα μέτρια έως καλή και με αυτόν τον βαθμό φτάσαμε τους 10 βαθμούς και παραμένουμε δεύτεροι. Το κλίμα που εκπέμπουμε ως ομάδα μας βοηθάει. Ισως να το βλέπει ο Θεός. Ηταν κι ένα μήνυμα από ψηλά ίσως αυτό το γκολ στο τέλος».

Οσο για το ξέσπασμα στο τέλος; «Το θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα. Το έδειξαν και το πως πανηγυρίσαμε. Πως το θέλαμε και οι 23 παίκτες. Νομίζω οι φίλαθλοι τους ήρθαν περισσότερο για να μας προκαλέσουν παρά να στηρίξουν την ομάδα τους. Οι δικοί μας φίλαθλοι στα εκτός έδρας δεν έχουν δείξει τέτοιο πρόσωπο. Και δεν έκαναν και καλό στο παιχνίδι. Το περιμέναμε σκληρό. Θέλαμε κι εμείς να παίξουμε σκληρά για να σπάσουμε τον τσαμπουκά των αντιπάλων. Είδαμε στην αρχή των Βόσνιων φιλάθλων. Το κίνητρό μας έγινε μεγαλύτερο».  

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δείξαμε πάθος, το οποίο δείχναμε και παλιά. Είναι οικογενειακό το κλίμα, γι' αυτό και φτάσαμε στο γκολ στο τέλος και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε, ενώ ρωτήθηκε για το αν είχαμε πανηγυρισμούς και στα αποδυτήρια. «Όχι. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή, αλλά έχουμε δέκα βαθμούς και τώρα πάμε στο Βέλγιο τον Μάρτιο για ένα καλό αποτέλεσμα», απάντησε.

Best of internet