Ξύλο και φωτοβολίδες στο «Γ. Καραϊσκάκης»! (vids, pics)

ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΟΙ ΒΟΣΝΙΟΙ!

Ξύλο και φωτοβολίδες στο «Γ. Καραϊσκάκης»! (vids, pics)

Οπαδοί της Εθνικής ομάδας είχαν επεισόδια με ΜΑΤ, προσπαθώντας να προσεγγίσουν την κερκίδα των Βόσνιων πριν τη σέντρα και μετά το πρώτο γκολ. Φωτοβολίδες οι Βόσνιοι προς την ελληνική εξέδρα. Δείτε video.

Ξύλο και φωτοβολίδες στο «Γ. Καραϊσκάκης»! (vids, pics)

Τελικά, δεν αποφεύχθηκε και η ένταση εντός γηπέδου. Πριν το ματς Ελλάδα - Βοσνία, κάποιοι οπαδοί της «γαλανόλευκης» προσπάθησαν να προσεγγίσουν την κερκίδα που βρίσκονταν οι Βόσνιοι, με αποτέλεσμα να υπάρξει μικροένταση με τα ΜΑΤ. Για ένα διάστημα, τα πράγματα  ηρέμησαν, ωστόσο άμεσα η σπίθα άναψε και πάλι.

Η νέα, εντονότερη αυτή τη φορά προσπάθεια των οπαδών να προσεγγίσουν τους Βόσνιους, προκάλεσε νέα αντίδραση των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να πέσει ξύλο ανάμεσα στις δύο πλευρές! Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, οι Έλληνες οπαδοί πήραν και ένα πανό από τους Βόσνιους, γεγονός που έφερε περισσότερη ένταση. Η διμοιρία που είχε τοποθετηθεί στην Θύρα η οποία «συνόρευε» με αυτή των Βόσνιων παρέμεινε, υπό τον φόβο νέας έντασης. Νωρίτερα, είχε υπάρξει επεισόδιο έξω από το γήπεδο με τρεις τραυματίες. Δείτε τη φωτογραφία που έκανε τον γύρο των Social Media.

Μετά το γκολ του Πιάνιτς, με το οποίο η Βοσνία άνοιξε το σκορ, τα επεισόδια αναζωπυρώθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί άναψαν καπνογόνα και έριξαν κάποιες φωτοβολίδες, οι οποίες έπεσαν κοντά στο κόρνερ αλλά και στην ελληνική κερκίδα και προς το μέρος των φιλάθλων της Εθνικής μας και ξεσήκωσαν τους γηπεδούχους. Υπήρξε εκ νέου κίνηση για να φτάσουν στην κερκίδα των Βόσνιων και ξανά σύγκρουση με την αστυνομία! Σε εκείνο το σημείο είχαμε και προσωρινή διακοπή στο ματς. Πριν την σέντρα, υπήρξε γιούχα κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των Βαλκάνιων.

Best of internet