Ναι με τον Κουτσοκούμνη, όχι με τον Μαρινάκη

Ναι με τον Κουτσοκούμνη, όχι με τον Μαρινάκη

Νίκος Αθανασίου
Ναι με τον Κουτσοκούμνη, όχι με τον Μαρινάκη

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είναι θετικός στο να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θα προτείνει κατ' ιδίαν συναντήσεις με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Μπορεί ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης να επιθυμεί να βάλει στο ίδιο τραπέζι τους μεγαλομετόχους των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο, αυτό πολύ δύσκολα θα συμβεί. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν επιθυμεί να γίνει συνομιλητής του Βαγγέλη Μαρινάκη σε μια συζήτηση για το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα, καθώς θεωρεί ως μεγάλο μέρος του προβλήματος τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ φαντάζει απίθανο να αλλάξει γνώμη και αναμένεται να ζητήσει απ'τον Κουτσοκούμνη να γίνουν κατ' ιδίαν συναντήσεις με τον κάθε επιχειρηματικά ξεχωριστά, ώστε να μπορέσει να θέσει υπ΄όψιν του Κύπριου παράγοντα της ΦΙΦΑ την άποψή του για όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα