Οι Λημνιός, Κατράνης, Νάτσος και τα χαμόγελα στον Ατρόμητο

Οι Λημνιός, Κατράνης, Νάτσος και τα χαμόγελα στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Οι Λημνιός, Κατράνης, Νάτσος και τα χαμόγελα στον Ατρόμητο

bet365

Η παρουσία των Λημνιό, Κατράνη και Νάτσου στην Εθνική Νέων έχει φέρει πολλά χαμόγελα στους ανθρώπους του Ατρόμητου, λόγω των εμφανίσεων των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Αγκαλιά με την πρόκριση στην Elite Round του Euro U19 βρίσκεται η Εθνική Νέων. Η παρουσία όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών είναι άκρως ικανοποιητική, με κάποια πρόσωπα να έχουν ξεχωρίσει περισσότερο.

Μεταξύ αυτών και τρία... αστεράκια! Τρεις ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου και συγκεκριμένα οι Αλέξανδρος Κατράνης, Δημήτρης Λημνιός και Σπύρος Νάτσος. Τους δύο πρώτους τους βλέπουμε πλέον συχνά πυκνά σε παιχνίδια των Περιστεριωτών στη Σούπερ Λιγκ, τον τρίτο για την ώρα τον έχουμε δει μόνο σε αυτό των Νέων.

Στον Ατρόμητο είναι γνωστό πως πιστεύουν πολύ στο ταλέντο και των τριών ποδοσφαιριστών. Οι Λημνιός και Κατράνης έχουν δείξει και κάποια στοιχεία στο ευρύ κοινό, όμως εξαιρετικά είναι και τα όσα ακούγονται για τον Σπύρο Νάτσο. Οι δύο πρώτοι έχουν αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια των προκριματικών της Εθνικής Νέων στην Ουαλία, με τον Λημνιό να έχει 2 τέρματα και 1 ασίστ και τον Κατράνη 1 ασίστ. Ο Νάτσος από την άλλη αγωνίστηκε στην πρεμιέρα με την Ουαλία, στη νίκη της Εθνικής με 0-2, για 90 λεπτά.

Όπως είναι λογικό, η πορεία των τριών «μπλε» παρακολουθείται έντονα τόσο από τον Γιώργο Κορακάκη, όσο και από τους υπόλοιπους ανθρώπους του Ατρόμητου. Μέχρι στιγμής μάλιστα, υπάρχει πλήρης ικανοποίηση με όσα έχουν δείξει και στο Περιστέρι θεωρούν πως δικαιώνονται με την εμπιστοσύνη που δείχνουν την φετινή σεζόν στα νέα παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου. Μην ξεχνάμε, πως στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ο Θωμάς Βασιλείου, ο οποίος στα 22 του χρόνια είναι βασικό στέλεχος της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα