Η έντονη ενόχληση για Γκαγκάτση...

Δημήτρης Τομαράς
Η έντονη ενόχληση για Γκαγκάτση...

bet365

Η επιλογή του Βασίλη Γκαγκάτση σε επιτελικό πόστο στην Super League προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ακόμα και σε κυβερνητικό επίπεδο σε μία... περίεργη περίοδο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από κυβερνητικές πηγές υπάρχει μεγάλη και έντονη ενόχληση αλλά και ερωτηματικά για το γεγονός πως ο Γκαγκάτσης - με το συγκεκριμένο παρελθόν στο ποδόσφαιρο - επελέγη σε τόσο καίριο πόστο στην Super League.

Σε μία περίοδο που η Κυβέρνηση με κάθε τρόπο έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να βάλει σε μία τάξη τα πράγματα στο ποδόσφαιρο έρχεται μία τέτοια κίνηση που την προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό. Ειδικά δε επειδή συναίνεσαν οι περισσότερες ομάδες για το πρόσωπο του Βασίλη Γκαγκάτση. Σε υψηλά κλιμάκια που σχετίζονται φυσικά με το κομμάτι του αθλητισμού το σχόλιο ήταν πως "δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτήν την επιλογή, η οποία δημιουργεί πολύ κακή εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημά μας και όχι μόνο επικοινωνιακά".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα