Ο Ουσέιν Μπολτ θα ξεκινήσει προπονήσεις με την Ντόρτμουντ! (pics & vid)

Ο Ουσέιν Μπολτ θα ξεκινήσει προπονήσεις με την Ντόρτμουντ! (pics & vid)

Gazzetta team
Ο Ουσέιν Μπολτ θα ξεκινήσει προπονήσεις με την Ντόρτμουντ! (pics & vid)

bet365

Από την αγαπημένη του Γιουνάιτεντ στην Ντόρτμουντ και πάλι πίσω; Μάλλον αυτός είναι ο νέος στόχος του «Κεραυνού»!

Είναι γνωστό ότι ο Ουσέιν Μπολτ λατρεύει το ποδόσφαιρο. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή για το πόσο πολύ θεωρεί ότι θα ταίριαζε στο στυλ του το να... κλωτσά το τόπι.

Μία πρόσφατη συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Guardian έρχεται να ταράξει ξανά τα... ποδοσφαιρικά ύδατα, καθώς ο «Κεραυνός» δήλωσε πως όταν αποσυρθεί από το στίβο, θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο πλέον δημοφιλές σπορ του πλανήτη.

«Μιλάμε με κάποιους ανθρώπους για αυτή μου την επιθυμία. Συγκεκριμένα, είμαστε σε επαφή με τον προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ και μιλάμε με το σύλλογο για την πιθανότητα να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα για να δούμε πως θα τα πάω. Βέβαια, είμαι τεράστιος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα ήταν κάτι πραγματικά το εκπληκτικό να παίξω για αυτό το σύλλογο. Αυτό είναι το όνειρό μου!», δήλωσε αναλυτικά στη Βρετανή δημοσιογράφο.

Λέτε να το δούμε κι αυτό; Τον καλύτερο σπρίντερ του κόσμου να γίνετε ποδοσφαιριστής; Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι όπως είχε δηλώσει πριν ακριβώς ένα χρόνο στο επίσημο σάιτ της Γιουνάιτεντ: «Νομίζω θα τα πάω αρκετά καλά. Είμαι γρήγορος, μπορώ να κοντρολάρω την μπάλα και να κατανοήσω τα συστήματα. Νομίζω πως αν έρθω για δοκιμή εδώ, θα μου πουν "Να, ορίστε ένα συμβόλαιο 5 ετών". Ας το κάνουμε λοιπόν!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα