Σίτι και Γιούβε περιμένουν στη γωνία για τον Αλέξις Σάντσες (pics)

Gazzetta team
Σίτι και Γιούβε περιμένουν στη γωνία για τον Αλέξις Σάντσες (pics)

bet365

«Θερμό» αναμένεται το 2017 για τους «Κανονιέρηδες» που θα πρέπει να διαχειριστούν και την ανανέωση του συμβολαίου του Χιλιανού.

Όχι μόνο το συμβόλαιο του Μεσούτ Οζίλ, αλλά και το συμβόλαιο του Αλέξις Σάντσες λήγει το 2018 και ήδη αρκετά μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου γλυκοκοιτάζουν τον Χιλιανό φορ.

Η διοίκηση των «Κανονιέρηδων» βρίσκεται από τον Αύγουστο σε συζητήσεις με τον Αλέξις Σάντσες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο αποτέλεσμα. Ο λόγος; Μα φυσικά το οικονομικό! Ο Χιλιανός θέλει μεγάλη αύξηση στο βδομαδιάτικό του που φτάνει μόλις τις... 150.000 ευρώ!

Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους περιμένουν με υπομονησία την έκβαση των συζητήσεων των δύο πλευρών και εμφανίζονται διατεθειμένες να δώσουν τα 58 εκατ. ευρώ προκειμένου να αγοράσουν τον παίκτη. Άλλωστε, η φετινή εκπληκτική του χρονιά θα τον εκτοξεύσει κι άλλο στα μάτια όλων των προπονητών των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μάλιστα, η Γιούβε ίσως έτσι εκπληρώσει και το διακαή πόθο της, καθώς ήθελε τον Σάντσες από τότε που έπαιζε στην Ουντινέζε, αλλά ο Χιλιανός προτίμησε να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα. Τότε, προπονητής της Μπάρτσα ήταν ο νυν προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος ήθελε τον Σάντσες γιατί «μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης», όπως είχε δηλώσει.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα