Τζέκο: «Καλύτερα που δεν θα παίξει ο Μανωλάς»

Gazzetta team
Τζέκο: «Καλύτερα που δεν θα παίξει ο Μανωλάς»

bet365

Ο Εντίν Τζέκο εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Βοσνίας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ελλάδα, τονίζοντας πως είναι καλύτερα που δεν θα αγωνιστεί ο Μανωλάς...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν βρίσκω ομοιότητες με το ματς πριν από 4 χρόνια. Μακάρι μια ισοπαλία στον σημερινό αγώνα να μας ανοίξει την πόρτα για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Δεν θα ήταν κακό. Εμείς ξέρουμε πως έχουμε απέναντί μας έναν δυνατό αντίπαλο. Θα παλέψουν και οι δυο ομάδες γιατί είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Υπάρχει πίεση και για τους δυο. Είναι πλεονέκτημα για την Ελλάδα το γεγονός πως παίζει στην έδρα της. Είχαμε καλή φόρμα και πριν από το Βέλγιο αλλά δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα. Είναι διαφορετική η Ελλάδα. Στηρίζεται στην άμυνά της. Όλοι πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Δεν σκέφτομαι να σκοράρω για να φτάσω τα 50 γκολ. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι πως θα κερδίσει η ομάδα μου».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ελλάδα - Βοσνία.

Για το γεγονός ότι δεν θα παίξει ο Μανωλάς: «Δεν λυπάμαι που δεν θα παίξει ο Μανωλάς. Καλύτερα που δεν θα αγωνιστεί. Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ιταλία κι αν διορθώσει κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά τη νοοτροπία του, θα γίνει ένας από τους καλύτερους στη θέση του στον κόσμο».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα