Πήρε... παράταση η πρόκριση των Νέων

Νίκος Μαρούδας
Πήρε... παράταση η πρόκριση των Νέων

bet365

Η Εθνική Νέων περίμενε ένα δεύτερο... δώρο από την Αγγλία για να βρεθεί από την δεύτερη αγωνιστική στην Elite Round, όμως μετά το 3-2 της Ουαλίας αυτό δεν ήρθε. Ένας βαθμός την χωρίζει από την πρόκριση, που μπορεί να έρθει και στην ισοβαθμία.

Την Τρίτη θα... ολοκληρώσει το έργο της η Εθνική Νέων! Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα, μετά το 5-0 επί του Λουξεμβούργου, ήθελε νίκη της Αγγλίας ή ισοπαλία στο παιχνίδι με την Ουαλία για να προκριθεί πριν δώσει το τρίτο της παιχνίδι στην Elite Round. Το δώρο όμως από τα «λιοντάρια» δεν ήρθε...

Η Ουαλία επικράτησε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με 3-2 και έμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης. Ωστόσο η πρόκριση παραμένει στα χέρια των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Τι πρέπει να κάνουν; Να πάρουν έστω έναν βαθμό την Τρίτη κόντρα στην Αγγλία. Αν το κάνουν παίρνουν την πρόκριση και την πρωτιά (δεν παίζει ρόλο) στον όμιλο.

Αν δεν τα καταφέρουν και ηττηθούν, τότε θα πρέπει να δεχτούν λίγα τέρματα ώστε να μην φοβούνται αποκλεισμό από το goal average. Αν τώρα η Ουαλία κερδίσει με τεράστιο σκορ το Λουξεμβούργο και η Ελλάδα ηττηθεί επίσης με μεγάλο σκόρ από την Αγγλία, μπορεί να μείνει τρίτη και εκτός συνέχειας. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο βέβαια σενάριο αν κρίνουμε από την εικόνα των ομάδων στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Πάντως και αυτό το σενάριο να πραγματοποιηθεί, η Ελλάδα θα κοιτάξει μήπως είναι αυτή η καλύτερη τρίτη των προκριματικών και πάρει έτσι την πρόκριση. Όπως φαίνεται όμως δεν θα χρειαστεί να φτάσει μέχρι εκεί...

Η βαθμολογία:

1. Ελλάδα 6 (+7)
2. Ουαλία 3 (-1)
3. Αγγλία 3 (+1)
4. Λουξεμβούργο 0 (-7)

Η τελευταία αγωνιστική (15/11, 19:00)

Ελλάδα - Αγγλία
Λουξεμβούργο - Ουαλία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα