«Εμείς θα βάλουμε τέλος στην παράγκα!»

«Εμείς θα βάλουμε τέλος στην παράγκα!»

«Εμείς θα βάλουμε τέλος στην παράγκα!»

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στις υποθέσεις διαφθοράς του ποδοσφαίρου φέρεται να δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ανοίγουν φάκελοι και αναμένονται νέες μαρτυρίες από άμεσα εμπλεκόμενα άτομα!

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ο πρωθυπουργός ετοιμάζει επιχείρηση-αστραπή για να βάλει τέλος στη μαφία του ποδοσφαίρου. «Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν μπορούμε να το ανεχθούμε πλέον. Είναι ντροπή για τη χώρα, ντροπή για τη Δημοκρατία. Μη φοβηθείτε, μη διανοηθείτε να κανετε πίσω. Η "παράγκα" θα τελειώσει και θα την τελειώσουμε εμείς. Η χώρα δεν είναι μπανανία», φέρεται να δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ενημέρωση που είχε από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τον υπουργό Δικαιοδύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρο Κοντονή, τον αναπληρωτή υπουργό, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ΕΛ.ΑΣ η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ ρίχνονται στη μάχη για την αποκάλυψη των κυκλωμάτων, ενώ άτομα τα οποία κατηγορούνται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είναι έτοιμα να καταθέσουν ως προστατευόμενοι μάρτυρες, γεγονός που, αν συμβεί, δίνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Το Έθνος τονίζει ότι οι Αρχές έχουν ήδη εντοπίσει ένα σημαντικό μέλος ποινικών στην μαφία του ποδοσφαίρου, ενώ έχουν συνδεθεί οργανωμένοι οπαδοί που έχουν το δικό τους ρόλο στο κύκλωμα. Μάλιστα, αναμένεται εκτός του Τμήματος Οπτικοακουστικού Υλικού που θα συνεργαστεί προκειμένου να ταυτοποιηθούν πρόσωπα, να ζητηθεί και η συνδρομή της Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων, έτσι ώστε να ανοιχτούν λογαριασμοί και να ελεγχθούν φορολογικά στοιχεία!

Best of internet