Άρσε και φιλική νίκη για Βέροια

Gazzetta team
Άρσε και φιλική νίκη για Βέροια

bet365

Με γκολ που πέτυχε με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Άρσε, η Βέροια επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0 σε φιλικό αγώνα.

Από την στιγμή που αναβλήθηκαν όλοι αγώνες στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου οι ομάδες δίνουν φιλικά για να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Στο Βόλο ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Βέροια με την ομάδα της Ημαθίας να επικρατεί με 1-0 με γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Άρσε στο 6'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης (61' Παλιούρας), Στασινόπουλος (46' Ιωαννίδης), Κόκας, Τέλλος (77' Γκίτζιας), Κωστόπουλος (89' Πατσής), Πότσι (46' Κολημήτρας), Οικονόμου (64' Δ. Κόκας), Δωματάς (85' Αγγελής), Μπρίτος (46' Ευθυμιάδης), Ντα Κόστα (46' Σταύρου), Φλίγκος (46' Αναστασίου)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν (46' Βασιλαντωνόπουλος), Ασίγκμπα, Καλί (46' Μελίσσης), Σισοκό (46' Μαραγκός), Μπαλάφας, Άρσε (46' Σαρπόνγκ), Σισίνιο (60' Μαυρίας), Χαροντάκης (46' Μίλιεβιτς), Λινάρδος, Βίτι (46' Κωνσταντινίδης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα