Συναγερμός στην αστυνομία για τους Βόσνιους και καταγγελία!

Συναγερμός στην αστυνομία για τους Βόσνιους και καταγγελία!

Συναγερμός στην αστυνομία για τους Βόσνιους και καταγγελία!

Περίπου 1000 Βόσνιοι οπαδοί βρίσκονται στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με την Εθνική και στις τάξεις της αστυνομίας επικρατεί... συναγερμός! Καταγγελία στη FIFA οι φιλοξενούμενοι.

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι ελληνικές αρχές εδώ και λίγες εβδομάδες, με αφορμή την επικείμενη άφιξη των Βόσνιων οπαδών για το κρίσιμο ματς με την Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από τη βαλκανική χώρα, υπήρχε... απαγορευτικό σε κρατήσεις ξενοδοχείων για σεσημασμένους χούλιγκαν, ενώ στην επικοινωνία μεταξύ των αρχών των δύο χωρών συζητιόταν εδώ και καιρό το ενδεχόμενο βίαιων συγκρούσεων στην Αθήνα. Η εμπειρία της επίσκεψης των Κροατών, οι οποίοι είχαν δεχθεί επίθεση στο «Γ. Καραϊσκάκης» με μολότοφ, καθώς και η φημολογία για παρουσία Σέρβων στην Ελλάδα, έκανε τις ανησυχίες ακόμα πιο έντονες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αθήνα βρίσκονται περίπου 1000 οπαδοί, οι οποίοι δεν έχουν και την καλύτερη φήμη. Οι BHFanaticos, οι Belaj Boys, οι BHLegion, οι Armija Zmajeva, οι Ljuti Krajišnici έχουν κατέβει στην Ελλάδα για να δώσουν το παρών στο πλευρό της ομάδας τους και βρίσκονται υπό διαρκή επιτήρηση, προκειμένου να αποφευχθούν τα έκτροπα. Οι Βόσνιοι θα μαζευτούν στη Συγγρού το απόγευμα της Κυριακής για να πάνε όλοι μαζί στο γήπεδο.

Στο μεταξύ, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας της χώρας έκανε καταγγελία της FIFA, χρεώνοντας στην Ελλάδα την καθυστέρηση της άφιξης της αποστολής της στο ΟΑΚΑ για προπόνηση, καθώς και ελλιπή μέτρα ασφαλείας! Η ελληνική πλευρά απάντησε ότι η καθυστέρηση ήταν ευθύνη της ίδιας της αποστολής. Tελικά, ο team manager των Βόσνιων ζήτησε συγγνώμη, ενώ ο παρατηρητής ξεκαθάρισε ότι για τον ίδιο δεν υπάρχει κάποιο θέμα.

Best of internet