«Έπιασαν τον πρόεδρο στην προπόνηση!»

«Έπιασαν τον πρόεδρο στην προπόνηση!»

Ο Στεφάν Νταρμπιόν θυμήθηκε την... εμπειρία του στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου και την Ξάνθη.

«Έπιασαν τον πρόεδρο στην προπόνηση!»

Ο Νταρμπιόν ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου να παίξει Europa League, ωστόσο έπεσε πάνω στον αποκλεισμό των  Βολιωτών λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων του Αχιλλέα Μπέου.  Μιλώντας στο sports365, ο Γάλλος θυμήθηκε την παραμονή του στην Ελλάδα.

«Το 2011 ήθελα να πάω στο εξωτερικό. Συζήτησα με τους κοντινούς μου ανθρώπους και ήθελα να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Εκείνη την εποχή, υπήρχε μια ελληνική ομάδα που θα συμμετείχε στο Europa League. Ήμουν χαρούμενος γιατί θα συμμετείχα σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι κάτι που ο καθένας θέλει να το ζήσει. Κι έπειτα, ήθελα να δω πως θα ήταν το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής ήταν ένας Ισπανός, πρώην τεχνικός των Ακαδημιών της Βιγιαρεάλ (ο Χάβι Γκράθια). Έφτασε την ίδια σεζόν με εμένα στην Ελλάδα και ήταν σίγουρα από τους καλύτερους προπονητές σε επίπεδο προπόνησης. Ο,τι έκανε, το έκανε με την μπάλα. Την τεχνική, τις αλλαγές θέσεων. Παίξαμε δύο γύρους στο Europa League με μια ομάδα από τη Σερβία και μία από το Λουξεμβούργο και πριν παίξουμε με την Παρί-Σεν Ζερμέν αποκλειστήκαμε εξαιτίας του προέδρου», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να επιστρέψω στη Γαλλία, αλλά έπρεπε να αλλάξω ομάδα. Όμως, ο κανονισμός υπαγόρευε ότι δεν μπορούσα παρά να βρω μια ομάδα στην Ελλάδα, γι' αυτό και τελείωσα τη σεζόν στη Ξάνθη. Μια ημέρα ήμασταν στην προπόνηση και είδαμε οχήματα να έρχονται με αστυνομικούς, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες. Επιβιβάστηκαν στο όχημα, μαζί με τον πρόεδρο. Μετά, μάθαμε ότι είχε κανονίσει τα ματς, όχι στη δική μας ομάδα αλλά σε μια προηγούμενη ομάδα. Αλλά, εμείς την πληρώσαμε. Είναι λίγο εντυπωσιακό».

Best of internet