Μίχελ για Κλάους: «Δεν πήρα κάποια εντολή»!

Μίχελ για Κλάους: «Δεν πήρα κάποια εντολή»!

Ο Λούμπος Μίχελ, από το εξωτερικό όπου βρίσκεται για μεταγραφικές υποθέσεις, πήρε θέση για το θέμα του Στέφανου Αθανασιάδη και τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει γύρω από το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. 

Μίχελ για Κλάους: «Δεν πήρα κάποια εντολή»!

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,  βρίσκεται σε ταξίδι στο εξωτερικό, όμως θέλησε σήμερα να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα, επιδιώκοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, μεταφέροντας και την επίσημη θέση των ασπρόμαυρων για το μέλλον του αρχηγού της ομάδας.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές σε όλον τον κόσμο έχουν τιμή πώλησης. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς μας. Πάντα αξιολογούμε τις προτάσεις. Δεν θέλουμε τον ΠΑΟΚ νεκροταφείο φιλοδοξιών. Από κει και πέρα όμως παράλληλα θέλουμε να παίρνουμε το 100% από τους παίκτες μας και να τους δίνουμε κίνητρο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ουαλία - Σερβία.

Αυτή είναι μια καθημερινή προσπάθεια. Σε ότι αφορά τον Κλάους, δεν υπήρξε κάποια μετατροπή στη σχέση του με την ομάδα κι εγώ ως αθλητικός διευθυντής δεν πήρα κάποια διαφορετική εντολή, ισχύει και για εκείνον ό,τι ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε όλους τους παίκτες μας να βελτιώνονται και να ξεπερνούν όποιο πρόβλημα έχουν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λούμπος Μίχελ.

Best of internet