Μπουφόν: «Ιστορία φαντασίας ότι... μας αφήνουν να κερδίζουμε»

Μπουφόν: «Ιστορία φαντασίας ότι... μας αφήνουν να κερδίζουμε»

Δημοσίευμα του ιταλικού Τύπου ανάγκασε τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί τη Γιουβέντους αλλά και τον εαυτό του, για την οποία γράφτηκε πως... έχει πάντοτε εύκολο έργο στη Serie A γιατί δεν της προβάλλουν αντίσταση!

Μπουφόν: «Ιστορία φαντασίας ότι... μας αφήνουν να κερδίζουμε»

Ο θρυλικός πορτιέρο της «Γηραιάς Κυρίας», θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος που ήθελε την ομάδα του Τορίνο να διευκολύνεται στο πρωτάθλημα από τους αντιπάλους της, από τη στιγμή που εκείνοι... κάνουν στην άκρη για να μη βρεθούν στο διάβα της και διευκολύνουν το έργο των παικτών του Αλέγκρι για την εξασφάλιση της νίκης.

Μάλιστα, του χρεώθηκε από τη «Gazzetta dello Sport», πως κι εκείνος έχει αντιληφθεί την επικρατούσα κατάσταση και έχει πει στους συμπαίκτες του να μην... φορτσάρουν στα ματς της Serie A.

Ερωτηθείς, λοιπόν, για το ζήτημα, ο Μπουφόν σχολίασε: «Είναι απλά ένα μεγάλο αποκύημα φαντασίας. Εγώ στην πραγματική, ρεαλιστική ζωή, όχι στη φαντασία. Δεν μίλησα ποτέ για κάτι τέτοιο και δεν θα έπρεπε καν ν' αναγκαστώ να πω κάτι για ένα τέτοιο θέμα που δεν υφίσταται ούτε στο ελάχιστο και είναι ένα ψέμα». 

Best of internet