«Ο Μέλο στον Παναθηναϊκό; Δεν δίνω καμία πιθανότητα!»

«Ο Μέλο στον Παναθηναϊκό; Δεν δίνω καμία πιθανότητα!»

«Ο Μέλο στον Παναθηναϊκό; Δεν δίνω καμία πιθανότητα!»

bet365

Ο μάνατζερ του Φελίπε Μέλο, Χοσέ Ροντρίγκες Μπαστέρ μιλώντας στο gazzetta.gr απέκλεισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Την στιγμή που οι πληροφορίες του ελληνικού Τύπου θέλουν τον Αντρέα Σταματσόνι, αλλά και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Φελίπε Μέλο, αλλά και την Ίντερ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου, ο μάνατζερ του μιλώντας στο gazzetta.gr δεν δίνει καμία πιθανότητα να ευοδωθεί το συγκεκριμένο σενάριο!

Οι «πράσινοι» μπορεί να κάνουν όνειρα να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 33χρονο αμυντικό χαφ, προσδοκώντας παράλληλα να ρίξουν το κασέ του Μέλο(σ.σ.: αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ), αλλά η πραγματικότητα και οι πιθανότητες είναι σαφώς εναντίον τους.

Ο Μέλο στο τηλεφώνημα του gazzetta.gr εξέφρασε την άγνοια του για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα παραπέμποντας μας στον ατζέντη του.

Ο εκπρόσωπος του, Χοσέ Ροντρίγκες Μπαστέρ όχι μόνο δεν κράτησε τα προσχήματα όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους και της Γαλατασαράι να μεταπηδήσει στον Παναθηναϊκό.

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συμβεί αυτό. Είναι αδύνατο να παίξει ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό, ο Μέλο», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα