Παπασταθόπουλος: «Τα πάντα για τη νίκη» (pics)

Παπασταθόπουλος: «Τα πάντα για τη νίκη» (pics)

Νίκος Τσιώκος
Παπασταθόπουλος: «Τα πάντα για τη νίκη» (pics)

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στο ματς με τη Βοσνία, που θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου η Εθνική αξίζει να βρίσκεται, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

Για το ματς με τη Βοσνία μίλησαν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Αλέξανδρος Τζιόλης κατά την επίσκεψή τους στο κατάστημα της Vodafone στη Γλυφάδα, ώστε άπαντες να τους ευχηθούν καλή επιτυχία για το παιχνίδι της Κυριακής (13/11 21:45).

Παρών ήταν και ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς και ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, με τον αμυντικό της Ντόρτμουντ να δίνει το σύνθημα για τη νίκη. «Περιμένουμε με όλα τα παιδιά αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε ότι μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο εύκολη η συνέχεια για εμάς, γιατί θα έχουμε καλύτερη ψυχολογία.

Θέλουμε να κερδίσουμε, θα κάνουμε τα πάντα για αυτό και μακάρι να πάνε όλα καλά. Πιστεύω ότι για το παιχνίδι της Κυριακής τα όποια μικροπροβλήματα μπορεί να υπάρχουν, δεν σημαίνουν τίποτα. Την Κυριακή περιμένουμε κάτι περισσότερο από ένα γεμάτο γήπεδο. Θέλουμε μία τρομερή ατμόσφαιρα, ώστε να μας βοηθήσει και ψυχολογικά για το θετικό αποτέλεσμα».

Τζιόλης: «Αξίζουμε να είμαστε στη Ρωσία»

Από τη μεριά του, ο χαφ του ΠΑΟΚ τόνισε πως η Εθνική μας αξίζει να είναι στη Ρωσία και ότι αυτό πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στους Βόσνιους. «Οι παίκτες δίνουν το 100 % τους. Η Eθνική ομάδα είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν έχει σημασία τι κάνεις στο σύλλογο σου, πόσο καλά αγωνίζεσαι εκεί.

Πάντα η Eθνική είναι ένα ανεξάρτητο κομμάτι και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα συσπειρωμένοι και γεμάτοι θέληση, πιστεύω θα αποδείξουμε την Κυριακή, ότι είμαστε μια καλή ομάδα και δικαιούμαστε να είμαστε στη Ρωσία. Επιθυμία όλων μας είναι το γήπεδο να είναι γεμάτο.

Όποτε έχει γίνει αυτό, η Εθνική κατάφερε να φέρει επιτυχίες, με την βοήθεια και του κόσμου, όποτε την Κυριακή είναι μία καλή ευκαιρία να επαναλάβουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». Στη συνέχεια, οι διεθνείς μας φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και μοίρασαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της γαλανόλευκης.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα