Κάτι τρέχει με τον Μπουγκερά

Κάτι τρέχει με τον Μπουγκερά

Βασίλης Βλαχόπουλος
Κάτι τρέχει με τον Μπουγκερά

bet365

Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά στη συνεργασία του Άρη με τον Ματζίντ Μπουγκερά. Ο Αλγερινός δεν εμφανίστηκε ούτε στη σημερινή (11/11) προπόνηση της ομάδας, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα της ίωσης.

Η απουσία των προηγούμενων ημερών – τόσο του Μπουγκερά όσο και του Ράφικ Τζιμπούρ – «καλύφθηκε» από την ΠΑΕ Άρης καθώς σημειώθηκε ότι είχαν λάβει ειδική άδεια από τον σύλλογο με σκοπό να διευθετήσουν προσωπικές υποθέσεις τους. Χθες (10/11) το απόγευμα, ο Τζιμπούρ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αλλά λόγω μιας κάκωσης στο γόνατο (σ. σ. όπως σημειώθηκε επίσης από την ΠΑΕ Άρης) δεν βρέθηκε στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου, αλλά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Το ίδιο συνέβη και σήμερα (11/11).

Κοινός παρονομαστής και των δύο ημερών ήταν η απουσία του Ματζίντ Μπουγκερά. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός επικαλέστηκε ίωση και δεν εμφανίστηκε στο Δασυγένειο. Μέχρι στιγμής, επισήμως ο Άρης δεν έχει πάρει θέση επί της περίπτωσης του Αλγερινού ποδοσφαιριστή, είναι σαφές όμως ότι υπάρχει δυσαρέσκεια διότι θα περίμεναν από τον Μπουγκερά να δουλέψει πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους ούτως ώστε να συρρικνώσει το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης.

Η περίπτωση του Μπουγκερά γενικά καλύπτεται από ένα… πέπλο μυστηρίου. Υπό την έννοια ότι, όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν στην κατάσταση που οφείλει να βρίσκεται ένας επαγγελματίας αθλητής. Τότε ο οργανισμός Άρης ύψωσε ασπίδα προστασίας στον αθλητή και είναι αλήθεια ότι ήταν υποχρεωμένος να υποστηρίξει την επιλογή του. Στην πορεία του χρόνου είτε δεν διαχειρίστηκε το ζήτημα όπως θα έπρεπε είτε χορήγησε επιπλέον χρόνο στον αθλητή με την ελπίδα ότι κι αυτός θα ανταποκριθεί στις συμβατικές υποχρεώσεις του.

Κι ενώ αναγνωρίζεται ότι θα χρειαστεί χρόνο για να ενταχθεί στα σχέδια του Νίκου Αναστόπουλου, οι εβδομάδες περνούν και τα σημάδια βελτίωσης δεν είναι τόσο εμφανή. Αν μάλιστα δεν είχαν προηγηθεί οι διαδοχικές αναβολές του Πρωταθλήματος της Football League, ο Αλγερινός – ο οποίος αναμφίβολα στοιχειοθετεί ένα ισχυρό κεφάλαιο για τον Άρη – θα είχε χάσει τα… μισά παιχνίδια του πρώτου γύρου.

Εν τέλει, ο Άρης υποχρεούται να κοιτάξει και να επιλύσει αυτό το πρόβλημα, συνυπολογίζοντας ότι με (σχεδόν) εβδομαδιαία απουσία από τις προπονήσεις, κάθε άλλο παρά δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ουσιαστικής επιστροφής του Μπουγκερά στην ενεργό δράση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα