Η βελγική επιβεβαίωση για Μπελφοντίλ

Η βελγική επιβεβαίωση για Μπελφοντίλ

Δημήτρης Τομαράς
Η βελγική επιβεβαίωση για Μπελφοντίλ

bet365

Τα βελγικά ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες του Gazzetta.gr και ότι ασχολείται ο Ολυμπιακός με την περίπτωση του Μπελφοντίλ.

Προ δύο ημερών το Gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει τις επαφές του Ολυμπιακού για τον Μπελφοντίλ αλλά τις συζητήσεις και για Λαϊφη.

Σε νεότερα ρεπορτάζ τους οι Βέλγοι επιβεβαιώνουν τις σχετικές πληροφορίες που σας μεταφέραμε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον Γενάρη κιόλας ο Μπελφοντίλ από την ομάδα της Λιέγης. O 24χρονος διεθνής Αλγερινός στράικερ και κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου έχει απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό. Έχει συμβόλαιο έως το 2017 με την Σταντάρ Λιέγης με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν. Φέτος έχει 6 γκολ και 1 ασίστ σε 13 αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα