Εν αναμονή των πορισμάτων για τον εμπρησμό στο σπίτι Μπίκα

Εν αναμονή των πορισμάτων για τον εμπρησμό στο σπίτι Μπίκα

Σε περίπου 10 - 15 ημέρες η αντιτρομοκρατική, η αστυνομία και η πυροσβεστική θα δώσουν τα πορίσματά τους για τον εμπρησμό στο σπίτι του Μπίκα. Έρευνα και για τον ρόλο των media.

Εν αναμονή των πορισμάτων για τον εμπρησμό στο σπίτι Μπίκα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα. Μάλιστα προκύπτει πως σε περίπου 10 - 15 ημέρες όλοι οι φορείς που ασχολούνται με το θέμα, δηλαδή αντιτρομοκρατική, αστυνομία και πυροσβεστική θα είναι σε θέση να δώσουν τα τελικά τους πορίσματα για το τι ακριβώς συνέβη. Την ίδια στιγμή όμως ερευνάται και ο ρόλος των ΜΜΕ μέσω ρεπορτάζ και δημοσιευμάτων που είχαν στοχοποιήσει τον Μπίκα.
 
Υπάρχουν πληροφορίες πως διατάχθηκε ήδη προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με αφορμή φαινόμενα τυχόν υποκίνησης βίας από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο σχετικά με τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα. Οι αθλητικοί εισαγγελείς πρόκειται να διερευνήσουν το εάν υπάρχει τέλεση αδικημάτων που προβλέπονται από διατάξεις του άρθρου 41 ΣΤ παρ. 5 ν.2725/99 ως τροπ. από Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα. Και αυτό διότι έχουν υπάρξει και ρεπορτάζ τα οποία προσδιόριζαν το σπίτι του ως έπαυλη, αναφέροντας μάλιστα που ακριβώς είναι.

Best of internet