Ηρθε το… καλοκαίρι, μπήκε και ο Κάμπος!

Ηρθε το… καλοκαίρι, μπήκε και ο Κάμπος!

Gazzetta team
Ηρθε το… καλοκαίρι, μπήκε και ο Κάμπος!

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς συνέχισε τα εντατικά μαθήματα προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Τζάλμα Κάμπος να μπαίνει την Παρασκευή σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Στη Νέα Μεσημβρία οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές και σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ «ο ήλιος και η προπόνηση θύμιζαν καλοκαιρινή προετοιμασία». Τι περιελάμβανε το πρόγραμμα της προπόνησης; «Βασικές αρχές ποδοσφαίρου, μαθήματα στην τακτική συμπεριφορά και τη συνολική λειτουργία και φυσικά τελειώματα», λέει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ και αναλύει:

«Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του ακολουθούν το πλάνο τους για τη συνολική βελτίωση της ομάδας μέσα από την διόρθωση των ατελειών και φυσικά μέσα από την ατομική δουλειά των ποδοσφαιριστών ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται. Η προπόνηση της Παρασκευής περιείχε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο υπό το καθεστώς πίεσης, τακτική επικεντρωμένη τόσο στην επιθετική ανάπτυξη όσο και στην ανασταλτική λειτουργία, ενώ το τελευταίο κομμάτι του προγράμματος αφορούσε το τελείωμα των φάσεων.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Τζάλμα Κάμπος ουσιαστικά να ολοκληρώνει την αποθεραπεία του και να συμμετέχει στην προπόνηση σε ρυθμούς επανένταξης, ώστε να είναι απολύτως έτοιμος τις επόμενες μέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα