Η κατεύθυνση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για τους 4 μεγάλους

Δημήτρης Τομαράς
Η κατεύθυνση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για τους 4 μεγάλους

bet365

Ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έχει ως ένα από τα βασικά θέματα της ατζέντας του την υλοποίηση της συνάντησης του Big Four του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ζήτησε μέσω δημόσιας τοποθέτησής του μία συνάντηση με τους 4 μεγάλους με το Υφυπουργείο Αθλητισμού να έχει καιρό τώρα την ίδια στόχευση. Ο Σταύρος Κοντονής για τους γνωστούς λόγους δεν τα είχε καταφέρει (σ.σ. να μαζέψει και τους τέσσερις στον ίδιο χώρο), με τον Γιώργο Βασιλειάδη να επιθυμεί την πραγμάτωση μίας τέτοιας... σύσκεψης με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παρόντες.

Σε πρώτη φάση να γίνουν ατομικές συναντήσεις, δηλαδή ο Υφυπουργός να δει πρώτα έναν έναν τους ισχυρούς άνδρες των 4 μεγάλων συλλόγων και μετά να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι όλοι μαζί.

Η... προϊστορία δείχνει πως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι, ωστόσο ο κ. Βασιλειάδης φαίνεται να το έχει κατά νου αλλά και στο πλάνο του. Στην παρούσα φάση φυσικά παίζει και μεγάλο ρόλο και η επιθυμία του εκπροσώπου της FIFA στην Ελλάδα για κάτι τέτοιο. Διότι σε μία τέτοια περίπτωση οι ομάδες δεν θα έχουν άλλη επιλογή. Παράλληλα βέβαια με όλα όσα γίνονται ο όγκος της δουλειάς του Υφυπουργού έχει αυξηθεί αισθητά. Ο κ. Βασιλειάδης είναι σε ανοιχτή γραμμή όχι μόνο με τον κ. Κουτσοκούμνη αλλά και με τον κ. Μπίκα μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του, προκειμένου να συνδράμει σε ότι χρειαστεί ο πρώην πλέον επικεφαλής της ΚΕΔ και πρώην υπεύθυνος διαιτησίας και μέλος της Επιτροπής Εξομάλυνσης ή Ομαλοποίησης. Εξάλλου ήταν ξεκάθαρος μετά το πολύ άσχημο αυτό συμβάν: στο επόμενο πολύ σοβαρό περιστατικό θα πάμε σε GREXIT...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα