Στηρίζει την Εθνική Ομάδα ο μεγάλος χορηγός ΟΠΑΠ

Gazzetta team
Στηρίζει την Εθνική Ομάδα ο μεγάλος χορηγός ΟΠΑΠ

bet365

Τη νίκη που θα ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση κυνηγάει η Ελλάδα στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Η Εθνική Ομάδα δίνει ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της στην Προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Κυριακή (21:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο ΟΠΑΠ, μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ομάδας, βρίσκεται στο πλευρό της και την στηρίζει στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά από το πολύ καλό ξεκίνημα, με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον 8ο όμιλο, η Ελλάδα έχει την ευκαιρία, αν κερδίσει την Βοσνία-Ερζεγοβίνη, να αυξήσει σε 6 βαθμούς τη διαφορά τους και να κάνει το μεγάλο βήμα γα να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Η πρώτη ομάδα προκρίνεται απευθείας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ οι 8 καλύτερες δεύτερες των 9 ομίλων δίνουν αγώνες μπαράζ για 4 ακόμη εισιτήρια.

Η Εθνική Ομάδα, το Βέλγιο και η Βοσνία Ερζεγοβίνη θα διεκδικήσουν τις 2 πρώτες θέσεις. Μαζί στην πρώτη θέση του ομίλου βρίσκονται η Ελλάδα και το Βέλγιο με 9 βαθμούς και ακολουθεί η Βοσνία-Ερζεγοβίνη με 6.

Πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές στο «Πάμε Στοίχημα»!

Για το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη ο ΟΠΑΠ προσφέρει στο «Πάμε Στοίχημα» πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές!

Πολλά είναι τα ειδικά στοιχήματα, ανάμεσά τους και αυτά για την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τα κόρνερ, τα οφσάιντ, τα πλάγια άουτ, τα goal kick, τα πέναλτι, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, το συνδυασμό του τελικού αποτελέσματος με under-over 2,5 και goal/no goal, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το ακριβές σκορ 1ου και 2ου ημιχρόνου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα